Kerst vier je bij Brasserie De Boerderij en Villa Velperweg
dotted

Sfeervol Kerst vieren met uw collega’s doet u bij
Brasserie De Boerderij tijdens de Christmas Winter Village!
Laat u hieronder verrassen door de mogelijkheden van een kerst/eindejaar viering bij ons op locatie.

Christmas Winter Village

Onze prachtige locaties in Park Sonsbeek, Brasserie De Boerderij & Aan de Beek, en onze stijlvolle Villa Velperweg worden in december & januari omgetoverd tot een Winter Wonderland! Speciaal voor bedrijven hebben we bijzondere arrangementen. De gasten worden op het terras in een sfeervolle kerstambiance ontvangen tussen de knetterende vlammen van de vuurkoven en haarden. Op het terras kunnen we in warme sferen een besloten kerstmarkt organiseren, waar de collega’s hun eigen kerstpakket kunnen samen stellen.

€ 74,50 p.p. all-in (exclusief cadeaugeld) | vanaf 40 personen

Live Cooking Christmas Dinner

Na een feestelijk ontvangst met glühwein wordt u verrast door heerlijke winterse
gerechten die live bereid worden door onze koks. Wandel met collega’s tussen de
prachtige kerstsfeer en geniet van gerechten zoals wildstoof en ossenhaas van de
winterbarbecue. Een onvergetelijke kerstbeleving!

€ 69,50 p.p. All-in | vanaf 40 personen

Kerstdiner

Wilt u met de collega’s chique dineren of liever genieten van een ongedwongen walking dinner? Beide keuze zijn mogelijk in onze prachtige kerstambiance. Het ideale van onze locatie is dat het diner besloten kan plaatsvinden. Hierdoor kan tussendoor ook gespeecht worden, zodat het jaar gezamenlijk kan worden afgesloten.

Prijs op aanvraag

Kerstborrel

U en uw collega’s worden feestelijk ontvangen met glühwein in een prachtige kerstambiance. Tijdens de borrel serveren de gewenste dranken en verrassen we de gasten met luxe hapjes, die eventueel live bereidt worden.

Prijs op aanvraag

Kerstbrunch

U wilt uw collega’s verrassen met een totaal andere kerstviering. Kies dan voor onze kerstbrunch.Tijdens de kerstbrunch worden de gasten in de watten gelegd met een luxe kerstbuffet. Om feestelijk af te sluiten presenteren we sweettable.

Prijs op aanvraag

dotted