Gezellig lunchen in Arnhem bij Brasserie De Boerderij

Bent u op zoek naar een sfeervolle locatie voor gezellig lunchen in Arnhem? Bij Brasserie De Boerderij heten wij u van harte welkom. Samen met uw gezelschap kunt u bij ons genieten van een heerlijke lunch midden in het prachtige Park Sonsbeek. Met diverse ruimtes met ieder hun eigen atmosfeer is er voor ieder wat wils aan locatie. ’s Zomers kunt u van de buitenlucht genieten op ons mooie terras.

lunch bij brasserie de boerderij

Lunch mogelijkheden

In ons restaurant werken wij altijd met dagverse producten. Tijdens de gezellige lunch in Arnhem serveren wij diverse belegde broodjes en salades. Ook kunt u verrast worden met onze soep van de dag. Komt u langs met een zakelijk doel? Wij bieden een 2 of 3 gangen business lunch met een afwisselend menu van lichte gerechten.

Heeft u zin in wat zoetigheid voor bij de borrel? Proef dan zeker onze authentieke appeltaart of onze cheesecake à la Boerderij. Voor kinderen hebben wij een lekker ijsje.

Bent u of één van uw medegasten vegetarisch? Geen probleem! Wij serveren diverse vegetarische gerechten. In overleg met de chef kunnen wij op aanvraag ook andere vegetarische gerechten bereiden.

High tea

Bent u in voor een uitgebreide high tea? Bij ons bestaat een high tea uit een combinatie van een soepje, zoete hapjes, hartig belegde broodjes en diverse soorten thee. U kunt al vanaf 2 personen genieten voor maar €32,50 p.p. (uitsluitend op zaterdag).

high tea in arnhem bij Brasserie de boerderijKom uw high tea afhalen voor thuis

Kom genieten in Sonsbeekpark

Voor gezellig lunchen in Arnhem bent u bij Brasserie De Boerderij aan het juiste adres. Naast lunchen is het bij ons ook mogelijk om uitgebreid te dineren. Organiseert u een zakelijke bijeenkomst of personeelsfeest? Wilt u graag een privé feest organiseren? Wij kunnen u van alle gemakken voorzien. Wilt u direct reserveren of meer weten over de mogelijkheden? Bel ons op 026 44 24 396 of neem contact met ons op via het contactformulier.