High tea Arnhem

Bent u op zoek naar een heerlijke high tea in Arnhem? Dan is Brasserie de Boerderij de perfecte keuze voor uw bestemming. Hier kunt u niet enkel genieten van een smakelijke high tea, maar tevens van het prachtige uitzicht op Park Sonsbeek. Zorg ervoor snel uw plekje te reserveren via de widget rechtsonder.

High tea in Arnhem

In Arnhem wordt een authentieke Engelse high tea georganiseerd, met uitzicht op de betoverende vijver van Park Sonsbeek! Bij Brasserie De Boerderij kunt u in een ongedwongen sfeer genieten van een uitgebreide high tea, rijk aan heerlijke lekkernijen. Onze high tea omvat een scala aan zoete hapjes, hartige broodjes, smakelijke soep en een variatie aan theeën. Of het nu voor Moederdag is of gewoon een samenzijn met vrienden, bij Brasserie De Boerderij staan we klaar om u te verrassen met een overheerlijke high tea!

Park Sonsbeek

Bij ons kunt u genieten van een high tea in een buitengewoon sfeervolle setting, waar u samen met uw familie, vrienden of vriendinnen kunt ontspannen. Brasserie de Boerderij bevindt zich te midden van de schitterende natuur, met Park Sonsbeek als prachtige achtertuin. Vanuit onze locatie heeft u een weids uitzicht op de betoverende parkvijver van Park Sonsbeek. Dit adembenemende uitzicht en de serene ambiance van het park bieden de perfecte omgeving om in alle rust te genieten van een overvloedige tafel vol heerlijkheden. Bovendien stellen wij alles in het werk om onze gasten de beste service te bieden, zoals onze kosteloze parkeergelegenheid die daar een voorbeeld van is.

uiteten in park Sonsbeek

Arrangement High Tea in Arnhem

Voor groepen vanaf 2 personen kunt u al genieten van onze heerlijke high tea, geprijsd vanaf €32,50 per persoon. Wij verwelkomen u graag op een dag naar keuze, aangezien onze high tea service beschikbaar is van maandag tot en met vrijdag, evenals op zondag. Houd er rekening mee dat we uitsluitend op afspraak werken.

Heeft u binnenkort een bijzondere gelegenheid gepland? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons toegewijde team staat voor u klaar om u te voorzien van advies en informatie. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 026 – 44 24 396, of u kunt een e-mail sturen naar info@brasseriedeboerderij.nl.