High tea Nijmegen

Bent u op zoek naar een heerlijke high tea in de buurt van Nijmegen, dan is Brasserie de Boerderij de perfecte keuze voor u. Hier kunt u niet alleen genieten van de high tea, maar ook van een prachtig uitzicht op Park Sonsbeek. Aarzel niet en maak snel een reservering via de widget rechtsonder.

High tea in de buurt van Nijmegen

In Arnhem wordt een authentieke Engelse high tea georganiseerd, met uitzicht op de vijver van Park Sonsbeek! Bij Brasserie De Boerderij kunt u in een ongedwongen sfeer genieten van een uitgebreide high tea. Onze high tea omvat een scala aan zoete lekkernijen, hartige broodjes, smakelijke soep en diverse theesoorten. Of het nu voor Moederdag is of gewoon een bijeenkomst met vrienden, bij Brasserie De Boerderij verwelkomen we u graag om te genieten van een verrukkelijke high tea!

De meest unieke locatie

In een buitengewone setting verzorgen wij een high tea-ervaring waar u samen met uw familie, vrienden of vriendinnen van kunt genieten. Met Park Sonsbeek als onze achtertuin, is Brasserie de Boerderij gevestigd te midden van adembenemende natuur. Uw blik strekt zich uit over de betoverende vijver van Park Sonsbeek. Het prachtige panorama en de serene ambiance van het park bieden de ideale omstandigheden om in alle rust te genieten van een tafel vol heerlijkheden. Bovendien staan we garant voor uitstekende service voor onze gasten, waaronder gratis parkeergelegenheid als een van de voorbeelden hiervan.

uiteten in park Sonsbeek

Details van de High Tea nabij Nijmegen

Voor groepen vanaf 2 personen bieden wij onze high tea aan voor slechts €32,50 per persoon. Wanneer past het u? U kunt genieten van onze high tea-service van maandag tot en met vrijdag, evenals op zondag. Het is belangrijk op te merken dat we alleen op afspraak werken.

Heeft u een bijzondere gelegenheid in het verschiet? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat paraat om u te adviseren en te voorzien van informatie. U kunt ons telefonisch bereiken via 026 – 44 24 396, of u kunt een e-mail sturen naar info@brasseriedeboerderij.nl.