Kerstdiner

Geniet van onze heerlijke winter gerechten!

Voorgerecht:
Rouleau van pata negra en kalfstartaar, gerookte rode ui, wintertruffel, zure bommen gelei en kabouterhuisjes
Soep:
Velouté van eekhoorntjesbrood met fijngesneden eendenham
Tussengerecht:
Skreifilet en papillot, groente spaghetti, rode paprika chutney
Hoofdgerecht:
Grain fed ossenhaas met geglaceerde ibericowang, krokante polenta en jus van vanille
Dessert:
Kerstdessert of Kaasplateau met vijgenbrood

€69,50 p.p.

U bent van harte welkom op 1e en 2e Kerstdag vanaf 17:00 om ons kerstmenu te proeven.

Zondag 24 december zijn wij gesloten   27 december tot en met 7 januari zijn wij tevens ook gesloten. 8 januari zijn we vanaf 17:00 geopend! 

Brasserie de Boerderij wenst u prettige feestdagen.