Kerstmenu 2022: 5 gangen verrassingsmenu

Wilt u zorgeloos genieten van heerlijke gerechten en smaakvolle dranken? Dan staan wij voor u klaar met een fantastisch kerstmenu tijdens kerst in 2022. Vanuit onze keuken zorgen we ervoor dat we een feestelijk diner bij u op tafel zetten. Zo kunt u samen met vrienden, familie of uw partner genieten van een heerlijk kerstdiner bij Brasserie de Boerderij. Reserveer snel een tafel via onze widget rechts onderaan de pagina om zeker te zijn van een plek!

Wat bieden we u met ons verrassingsdiner voor kerst?

De gerechten houden we natuurlijk nog even voor ons! We kunnen wel vertellen dat ons menu uit 5 smaakvolle gangen bestaat waarbij we u graag voorzien van bijpassende dranken. Zowel met als zonder alcohol zetten wij de lekkerste combinaties op tafel. Zo zorgen we ervoor dat u zich nergens mee bezig hoeft te houden, behalve genieten natuurlijk. 

 

Hoeveel kost het verrassingsdiner?

We werken met dagverse ingrediënten zodat u alleen het beste gerecht op tafel krijgt! Voor slechts 75,- euro per persoon zetten wij een 5-gangen kerstdiner op tafel voor u en uw gezelschap. Benieuwd naar onze kaart met wijnen en andere dranken? Bekijk deze dan hier om een indruk te krijgen!

 

Wanneer zijn wij open tijdens de kerstdagen?

We zijn niet op alle dagen geopend tijdens kerst. Op kerstavond zijn wij namelijk gesloten. Eerste en Tweede Kerstdag verwelkomen we u graag voor een uitgebreid kerstdiner in de prachtige omgeving van Park Sonsbeek. 

 

Zien we elkaar met kerst bij Brasserie de Boerderij? Reserveren kan via onze widget rechts onderaan de pagina. Wees er snel bij zodat we een een tafel voor u vrij kunnen houden! Vanaf 8 personen kunt u reserveren per mail. Stuur de reservering naar info@brasseriedeboerderij.nl 

 

kerstmenu 2022
Eten Sonsbeek bij Brasserie de Boerderij kerstmenu 2022