Kerstmenu 2023

1e & 2e kerstdag serveren wij een heerlijk 5-gangen menu.

Reserveer tijdig want er is beperkt plek!

5-gangen kerstmenu

€79,50

 

Amuse

Kingfish gemarineerd met dashi, spitskool gevuld met een tartaar van zeebaars, gebrande paling, cremeux van gerookte pompoen en sponscake van zwarte sesam.

Bouillon van langoustines met ravioli van gamba, prei-olie en bosui.

Sous-vide gegaard buikspek met krokante coquille, crème van peterseliewortel, cashew crumble, lamsoor en Beurre Blanc van wortel

Tournedos Rossini met eendenlever, geschaafde truffel, gekonfijte kastanjechampignon, gebakken brioche, Pommes dauphine en jus van rode Port.

Millefeuille met marmelade van kweepeer en citrus, crème Suisse, crumble van macadamia, vanille-roomijs en krokant van chocolade.

Optioneel als vervanging van dessert of als 6e gang:

Een selectie van diverse kaassoorten met dadelbrood, gesuikerde noten en compote van cranberry en rozenbottel

Extra informatie:

  • Uiteraard zullen wij rekening houden met allergieën & dieetwensen. Gelieve deze aan te geven in het opmerkingenveld bij de reservering.
  • Voor kinderen tot 12 jaar serveren wij een kindermenu à 39,50. Mocht u hier gebruik van willen maken, ook graag aangeven bij het maken van de reservering.
  • Voor de liefhebbers hebben wij een bijpassend wijnarrangement, u kunt op de avond zelf aangeven of u wenst hier gebruik van te maken.
  • Voor een kaasplateau i.p.v. een zoet dessert vragen wij een meerprijs van €7,50, een kaasplateau als extra (6e) gang kost €13,50