DINERKAART

Wij werken met dagverse producten waardoor het soms kan voorkomen dat een gerecht niet voorradig is.
Geschikt voor vegetariërs. In overleg met onze chef kunnen wij tevens andere vegetarische gerechten voor u bereiden.

Heeft u een allergie? Meld het ons!

Voorgerechten
Carpaccio met truffelvinaigrette, geroosterde pittenmix en Old Amsterdam € 14.50
Huisgerookte zalm met spicy mango-gel en furikake € 13.00
Diamanthaas ingelegd in tijgermelk met seroendeng en komkommerlinten € 15.00
Gepekelde eendenborst met vinaigrette van px en sinaasappel € 15,50
Lente-rolletjes van rijstvel gevuld met frisse groente en Aziatische dressing € 13.50
Gebakken ganzenlever met suikerbrood en appeltjes in Calvados € 17.50
Plateau de Boerderij v.a. 2 personen € 19.50 p.p.
Oesters met granny smith en frambozenazijn € 3.00 p.s.
Soepen
kalfsbouillon met tomaten-concasse en lente ui € 8.50
Kreeftenbisque klassiek € 10.50
Hoofdgerechten
Duo van Iers lam, rack en filet met kruidenkorst jus van citroengras € 27.50
Halve kreeft thermidor € 24.50
Gebakken reuze gamba’s met Pernod en ziltige zeegroente € 32.00
Gebakken tournedos met gekonfijte paddenstoelen en een blonde kalfjus € 32.00
Cnocchi met baby spinazie, zongedroogde tomaat en Parmezaankullen € 24.00
Zeetong € 39.50
Dagverse vis € 28.50
Verrassingsmenu | Eventueel met een extra tussengerecht indien u geen dessert wenst
3 gangen € 42.50
3 gangen incl. wijnarrangement € 59.50
4 gangen € 47.50
4 gangen incl. wijnarrangement € 69,50

Een tafel reserveren bij Brasserie De Boerderij?