DINERKAART

Wij werken met dagverse producten waardoor het soms kan voorkomen dat een gerecht niet voorradig is.
Geschikt voor vegetariërs. In overleg met onze chef kunnen wij tevens andere vegetarische gerechten voor u bereiden.

Heeft u een allergie? Meld het ons!

Voorgerechten
Steak tartaar met zomertruffel, duxelles en kwartelei€ 16.50
Kalfspastrami met ingelegde beukenzwam, parelcouscous en
een chutney van tomaat
€ 15.50
Gebakken coquilles, schuim van morieltjes, chorizo-olie en zoetzure scheermes€ 18.00
Afgebrande en gerookte geitenkaas, gepofte biet en een crème
van broccoli en Reypenaer
€ 14,50
Tartaar van dorade met zeekraal, Tom Kha Kai gelei met citrusgel€ 15.50
Gebakken ganzenlever met suikerbrood en appeltjes in Calvados€ 17.50
Plateau de Boerderij v.a. 2 personen€ 19.50 p.p.
Oesters met granny smith en frambozenazijn€ 3.00 p.s.
Soepen
Velouté van venkel en dragon met Hollandse garnaaltjes€ 8.50
Bouillon van langoustines met zeevruchten€ 9.50
Hoofdgerechten
Bavette van de grill met een jus van kalf en rode biet€ 26.50
Saltimbocca van Iberico Rack en Parmaham met een jus van salie€ 27.50
Procureur op Oosterse wijze met buikspek en een jus van gember€ 25.50
Tournedos met fondant aardappel en een jus van gerookte knoflook€ 32.50
Tagliatelle van tomaat, broodravioli met paddenstoelen en gegrilde eryngii€ 24.00
Zeetong in de roomboter gebakken€ 39.50
Hele zalmforel uit de oven met beurre blanc en zeewier crumble€ 24.50
Verrassingsmenu | Eventueel met een extra tussengerecht indien u geen dessert wenst
3 gangen€ 42.50
3 gangen incl. wijnarrangement€ 59.50
4 gangen€ 47.50
4 gangen incl. wijnarrangement€ 69,50

Een tafel reserveren bij Brasserie De Boerderij?