DINERKAART

Wij werken met dagverse producten waardoor het soms kan voorkomen dat een gerecht niet voorradig is.
Geschikt voor vegetariërs. In overleg met onze chef kunnen wij tevens andere vegetarische gerechten voor u bereiden.

Heeft u een allergie? Meld het ons!

Voorgerechten
Gerookte fazantfilet met een torentje van pompoen, poeder van zwarte olijf en gepofte buikspek€ 16.50
Geplukte krab met lauwwarme kreeft, vinaigrette van balsamico, kimchi en een krokantje van groene mosterd€ 22.50
Licht gepekelde Ribeye met gerookte mayonaise, groene kruiden Quinoa en chips van Schorseneren€ 15.50
Tartaar van rode paprika, kroketje van risotto en gruyère met een schuim van yoghurt€ 14,50
Carpaccio van hert met een crunch van hazelnoot, baharat mayonaise en brunoise van gepofte knolselderij€ 16.50
Gebakken ganzenlever met suikerbrood en appeltjes in calvados jus€ 17.50
Plateau de Boerderij v.a. 2 personen€ 21.50 p.p.
Oesters met granny smith en frambozenazijn€ 3.00 p.s.
Soepen
Crème van pompoen en sinaasappel€ 8.50
Kreeftenbisque klassiek€ 10.50
Hoofdgerechten
Entrecote dry-aged met luchtige Hollandaise saus€ 34.50
Gestoofde varkenswang met krokant gebakken kalfszwezerik, crème van pastinaak en witte chocolade€ 28
Wildzwijn procureur en rack met een jus van trappistenbier€ 26.50
Gebraden hertenrugfilet met een bitterbal van gekonfijte zuurkool en Zeeuws spek met wildjus€ 26.50
Tournedos met kalfjus€ 32.50
Ravioli gevuld met bospaddenstoelen met romige truffelsaus en bospeen in tempura€ 24.50
Zeetong in de roomboter gebakken€ 42.50
Dagverse vis€ 28.50
Verrassingsmenu | Eventueel met een extra tussengerecht indien u geen dessert wenst
3 gangen€ 43.50
3 gangen incl. wijnarrangement€ 59.50
4 gangen€ 48.50
4 gangen incl. wijnarrangement€ 69,50

Een tafel reserveren bij Brasserie De Boerderij?