DINERKAART

Wij werken met dagverse producten waardoor het soms kan voorkomen dat een gerecht niet voorradig is.
Geschikt voor vegetariërs. In overleg met onze chef kunnen wij tevens andere vegetarische gerechten voor u bereiden.

Heeft u een allergie? Meld het ons!

Voorgerechten
Pastrami van ribeye€ 15.50
Kreeftensalade met Pata Negra€ 23.50
Zalm huisgerookt met mierikswortel€ 15.50
Tonijn duo, tartaar en gepekeld€ 17.50
Coquilles met Pata Negra€ 18.50
Carpaccio klassiek – supplement leverkrullen (+5,00)€ 14.50
Steak Tartaar zelf aan de slag€ 16.50
Lever gebakken€ 17.50
Vegetarisch dagvers, vraag aan een van onze medewerkers€ 15.50
Oesters€ 3.25 p.s.
Plateau De Boerderij vanaf 2 personen€ 23.00 p.p.
Soepen
Soep van de dag€ 5.75 / 8.75
Kreeftenbisque€ 6.75 / 9.75
Hoofdgerechten
Coquilles Pata Negra€ 29.50
Zalmforel uit de oven€ 25.50
Zeetong in roomboter gebakken€ 43.50
Kalfswang supplement zwezerik (+6,50)€ 24.50
Surf & Turf€ 38.50
Ossenhaas grain fed€ 34.50
Eendenborst Hoisin€ 26.50
Vis dagvers, vraag een van onze medewerkers€ 28.50
Vegetarisch dagvers, vraag een van onze medewerkers€ 24.50
Verrassingsmenu |
3 gangen €43.50passende wijnen €21.50Halfvol €10.75
4 gangen €49.50passende wijnen €28.50Halfvol €14.25
5 gangen €53.50passende wijnen €35.50Halfvol €17.75
6 gangen €58.00passende wijnen €42.50Halfvol €21.25

Wilt u verrast worden door onze chef kies dan voor ons verrassingsdiner met een bijpassend wijnarrangement. Liever minder alcohol, kies dan Halfvol.

Een tafel reserveren bij Brasserie De Boerderij?