Kerstdiner

Geniet van onze heerlijke winter gerechten!

Voorgerecht:
Makreel op de huid afgebrand met gerookte paling, zoetzure cantharellen, bieslook crème, salade van bloedsinaasappel en Granny Smith met daarbij een schuim van komkommer en dille
Soep:
Gevogelte bouillon met gepekelde buikspek en een groene kruiden olie
Tussengerecht:
Corvinafilet gelakt met dashi, geschaafde venkel, sinaasappelzout,  rode wijn risotto en een saus van limoengras
Hoofdgerecht:
Gegrilde Ierse entrecote met procureur, crème van knolselderij en paddenstoelen, pommes fondant en een jus van La Trappe bier
Dessert:
Chocolade biscuit, cremeux van mandarijn, passievrucht sorbet, kokos crème en krokante karamel
of
Kaasplateau met diverse binnenlandse en buitenlandse kaassoorten, chutney, druiven en kletsenbrood

€69,50 p.p.
* 4 gangen wijnarrangement € 32,50 *

U bent van harte welkom op 1e en 2e Kerstdag vanaf 17:00 om ons kerstmenu te proeven.

Maandag 24 december zijn wij gesloten   27 december tot en met 6 januari zijn wij tevens ook gesloten. 7 januari zijn we vanaf 11:00 geopend! 

Brasserie de Boerderij wenst u prettige feestdagen.