Borrel locatie Arnhem: Brasserie De Boerderij

Wilt u even het weekend inluiden met wat collega’s? Of met vrienden of familie even genieten van de zon, een rustgevende omgeving en een verfrissend drankje? Maak dan kennis met Brasserie De Boerderij in Park Sonsbeek. Dankzij haar schitterende ligging in het schitterende stadspark, geldt Brasserie De Boerderij als ideale borrel locatie in Arnhem. U geniet er zowel binnen als buiten van een prachtig uitzicht op de parkvijver met op de achtergrond een weelderige natuur.

Daarbij beschikt deze unieke borrel locatie ook over meerdere zalen die u kunt reserveren mocht u in een privé of zakelijke setting even willen borrelen. Zowel kleine als grote groepen kunnen bij ons terecht voor een gezellig en ontspannen samenzijn. Bekijk de kaart, kom langs en ervaar het zelf!

borrel locatie arnhem

Garnituur

We zouden onszelf niet zien als de ideale borrel locatie in Arnhem, als we u niet konden voorzien van heerlijke culinaire hapjes. Of gewoon een portie heerlijke bitterballen. Waar u maar zin in heeft. Wij maken de borrel compleet. U kunt bovendien uw borrel afsluiten met een luxe diner. Uiteraard kan je ook genieten van een bijzondere lunch in ons restaurant.

Mogelijkheden locatie

De unieke omgeving  in combinatie met de mogelijkheden van het pand maken Brasserie De Boerderij niet alleen een uitstekende locatie voor een borrel, maar zorgen er ook voor dat men er recepties, trouwerijen en personeelsfeesten organiseert. We beschikken over een ervaren crew die u kan adviseren over het te houden evenement en er voor zorgt dat het u aan niets ontbreekt.

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een gezellige borrel? Neem gerust contact met ons op. U bent natuurlijk ook meer dan van harte welkom om op eens aan te komen waaien en direct te genieten van een heerlijk wijntje of bijzonder biertje.