=

Diverse ruimtes, elk met een karakteristieke vormgeving

Als u op zoek bent naar een unieke locatie in Arnhem om uw evenement groot of kleinte organiseren, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Brasserie De Boerderij herbergt naast haar restaurant een aantal bijzondere ruimtes: de lounge, de voorkamer, de Vijverzaal en het terras. Ieder met zijn eigen atmosfeer en unieke uitzicht. De zalen zijn los te gebruiken of in combinatie met elkaar. Op die manier kunnen wij voor vrijwel ieder evenement in samenspraak met u een passende oplossing bieden.

verlichting in een van de zalen brasserie de boerderij

serre brasserie de boerderij

Serre
Vanuit de serre ben je in zijn geheel omgeven van de natuur. De serre is zoveel mogelijk van glas ontworpen om een verbinding te maken met de indrukwekkende omgeving van Sonsbeekpark. De serre is een inspirerende ruimte en uitermate geschikt voor bijvoorbeeld workshops, trainingen en vergaderingen.

terras brasserie de boerderij arnhem

Terras
Buiten op het terras kunt u heerlijk genieten van de natuur. In het hart van het Sonsbeek Park telt het terras van Brasserie De Boerderij maar liefst 140 zitplaatsen. Daarnaast biedt het terras een schitterend uitzicht op het water. De ultieme plek voor een kopje koffie, een lunch of cocktail. Het vlot in de vijver is bij uitstek geschikt als podium. Ook deze buitenruimte is een prima plek voor een bijeenkomst.

Lounge Brasserie de Boerderij

Lounge
Even helemaal tot rust komen? Dan kunt u lekker wegzakken in de relaxbanken, of een krantje lezen aan de riante stamtafel. Onze lounge is dé ideale plek om compleet te ontspannen.

Brasserie de Boerderij | Vijverzaal

Vijverzaal
De Vijverzaal is een sfeervolle zaal voor kleine gezelschappen. Bovendien is de Vijverzaal multifunctioneel en uitstekend geschikt voor een bedrijfsfeest, presentatie, receptie, jubileum of afscheid. Wij bespreken graag samen met u de mogelijkheden.

Brasserie de Boerderij | Voorkamer

Voorkamer
Op zoek naar een ruimte om uw zakelijke afspraken te ontvangen? De voorkamer dient als een ruime vergaderzaal en door de prima ambiance kunt u snel tot zaken komen, waarna u heerlijk kunt lunchen of dineren in ons restaurant.

separé brasserie de boerderij

Separé
De intieme ruimte Separé van Brasserie De Boerderij is een ruimte die speciaal is ingericht voor private dinings en lunch bijeenkomsten. Daarnaast ontvangen wij in de Separé regelmatig gasten voor een vergadering in combinatie met een diner.

Direct een ruimte reserveren of meer weten over de mogelijkheden?

U kunt bij Brasserie De Boerderij terecht voor onder andere een heerlijk diner, de organisatie van uw evenement of een zakelijke bijeenkomst. Wij zijn van alle gemakken voorzien en denken graag met u mee over de organisatie hiervan. Wilt u komen lunchen of luxe dineren? Dan kunt u direct reserveren via onze website. Voor andere vragen staan onze medewerkers voor u klaar om u te adviseren en informeren. Bel 026 – 44 24 396 of maak gebruik van ons contactformulier.