Heerlijk restaurant in Arnhem op een prachtige locatie

Wat direct opvalt aan Brasserie De Boerderij is de prachtig vormgegeven inrichting. Wie van een combinatie tussen hip en chique houdt, is bij ons restaurant in Arnhem aan het juiste adres. Zo is onze lounge speciaal ingericht om u te ontvangen en met uitstek de plek voor een ontspannen aperitief. In de zomer kunt u deze natuurlijk ook nuttigen op ons zonovergoten terras, waarbij u uitkijkt over de parkvijver van Park Sonsbeek.

Mocht u bijvoorbeeld op een wat minder zonnige dag bij ons te gast zijn. Dan kunt u bovendien plaats nemen in de serre om vanuit daar van hetzelfde fantastische uitzicht te genieten. Kortom: Brasserie De Boerderij biedt een uitstekende ambiance om te genieten van uw lunch of diner.

Wij kennen de Franse keuken op onze duim

Bij Brasserie De Boerderij serveren wij heerlijke en eerlijke gerechten uit de Franse keuken, met een vleugje chic. Zo hebben we verrassende smaakcombinaties, welke door chef-kok en mede-eigenaar Tobias Haagsma bereidt worden met dagverse producten. Zijn jarenlange ervaring, verfijnde smaak en uitstekende stijl van koken maken dat ieder gerecht overheerlijk smaakt.

Onze uitgebreide wijnkaart is optimaal in balans gebracht met onze gerechten. Zo kunnen we bij ieder gerecht een passende wijn serveren. Bovendien kan onze bediening u hier uitstekend bij adviseren. Dankzij de maandelijks wisselende kaart doet u steeds weer nieuwe culinaire ontdekkingen in ons restaurant Arnhem & omgeving.

Van een verrassingsmenu tot een uitgebreid buffet in ons restaurant in Arnhem

Ons Restaurant in Arnhem biedt een passend arrangement voor iedereen. Onze culinaire koks verrassen u graag met ons verrassingsarrangement. Met bijvoorbeeld een 2 tot 5 gangen menu kunt u genieten van heerlijke dagverse producten. Uiteraard hoort bij dit heerlijke diner een bijpassend wijnarrangement. Bent u met de auto? Dan houden wij rekening met ons BOB-arrangement. Voor groepen vanaf 30 personen hebben wij onze buffet en diner arrangementen.

high tea foto van social media van brasserie de boerderij lunchen eten vegetarisch
Catering Brasserie de Boerderij

Bekijk ons menu en reserveer vandaag nog!

Bekijk ons menu voor het huidige aanbod.

uitvaart receptie in arnhem bij brasserie de boerderij

Uitvaart

Een fijne plek om een uitvaartreceptie te organiseren. Onze ervaren organisatie biedt bij ontvangst, tijdens of na condoleance verse delicatessen aan uw gasten aan. Geef het aan als u hierbij een besloten lunch of diner wenst. We denken graag met u mee en willen de condoleance uiteraard zo aangenaam mogelijk maken.

Trouwdag Harry en Friederike

Trouwen

Het prachtige Sonsbeek Park in Arnhem, op een vlot, bij de romantische parkvijver: de perfecte plek om te trouwen met een prachtig uitzicht. Wij horen graag hoe de dag er uit komt te zien, en wij regelen de rest. Van een diner, tot een barbecue of een dansfeest. Lees wat er mogelijk is doe nu een aanvraag via de link hier onder.

catering mogelijkheden brasserie de boerderij, afbeelding van glas met ons logo, met een lichte wijn

Eindejaarsafsluiting

Wilt u het jaar feestelijk afsluiten? Dat kan bij ons restaurant in Arnhem met een eindejaarsafsluiting. Doe optijd uw aanvraag, we zitten vaak al snel vol rond deze periode. Drankjes, hapjes of meer, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Lees op de pagina hier onder meer over het aanvragen van een feest of jubilea.