=

Heerlijk restaurant in Arnhem op een prachtige locatie

Wat direct opvalt aan Brasserie De Boerderij is de prachtig vormgegeven inrichting. Wie van een combinatie tussen hip en chique houdt, is bij ons aan het juiste adres. De lounge is speciaal ingericht om u te ontvangen en met uitstek de plek voor een ontspannen aperitief. In de zomer kunt u deze natuurlijk ook nuttigen op ons zonovergoten terras, waarbij u uitkijkt over de parkvijver van Park Sonsbeek. Mocht u op een wat minder zonnige dag bij ons te gast zijn, dan kunt u plaats nemen in de serre om vanuit daar van hetzelfde fantastische uitzicht te genieten. Kortom: Brasserie De Boerderij biedt een uitstekende ambiance om te genieten van uw lunch of diner.

Wij kennen de Franse keuken op onze duim

Bij Brasserie De Boerderij serveren wij heerlijke en eerlijke gerechten uit de Franse keuken, met een vleugje chic. Verrassende smaakcombinaties, welke door chef-kok en mede-eigenaar Tobias Haagsma bereidt worden met dagverse producten. Zijn jarenlange ervaring, verfijnde smaak en uitstekende stijl van koken maken dat ieder gerecht overheerlijk smaakt. Onze uitgebreide wijnkaart is optimaal in balans gebracht met onze gerechten. Zo kunnen we bij ieder gerecht een passende wijn serveren. Bovendien kan onze bediening u hier uitstekend bij adviseren. Dankzij de maandelijks wisselende kaart doet u steeds weer nieuwe culinaire ontdekkingen in ons restaurant Arnhem & omgeving.

Van een verrassingsmenu tot een uitgebreid buffet

Bij Brasserie De Boerderij bieden wij een passend arrangement voor iedereen. Onze culinaire koks verrassen u graag met ons verrassingsarrangement. Van een 2 tot 5 gangen menu kunt u genieten van heerlijke dagverse producten. Uiteraard hoort bij dit heerlijke diner een bijpassend wijnarrangement. Bent u met de auto? Ook daar houden wij rekening mee met ons BOB-arrangement. Voor groepen vanaf 30 personen hebben wij onze buffet en diner arrangementen.

In verband met de Coronacrisis wijken onze menukaarten af. Onze culinaire koks verrassen u graag met nieuwe overheerlijke gerechten. Komt u binnenkort langs voor een overheerlijke lunch of diner? Reserveer dan via onze website of telefonisch.

Restaurant arnhem

Heeft u voor, tijdens of na een heerlijke wandeling zin in een heerlijke lunch in het prachtige Sonsbeek Park? Schuif dan aan bij Brasserie De Boerderij. Ons restaurant is geopend van maandag tot en met zondag vanaf 11.30 uur om heerlijk te lunchen in Arnhem.

Bekijk hier onze menukaart.

Restaurant arnhem

Wij serveren heerlijke nononsense gerechten met een Franse inslag & eigenzinnige twist. Welke culinaire verrassingen heeft chefkok Tobias Haagsma deze maand voor u in petto? Laat u verrassen!

Ook kunt u heerlijk borrelen in ons restaurant. Zo hebben wij borrelhapjes met heerlijke bijpassende wijnen. Klinkt heerlijk toch?

Bekijk hier onze borrelkaart.

high-tea

Genieten van een echte Engelse high tea, terwijl u geniet van het uitzicht op de vijver van Park Sonsbeek. Er is in Arnhem geen mooiere plek voor een high tea dan bij Brasserie De Boerderij.

Onze high-tea