BBQ ARNHEM

Ervaar de gezelligheid en het gemak van een volledig verzorgde BBQ in Arnhem! Bij Brasserie De Boerderij geniet u onbezorgd van de beste stukken vlees van de grill, vergezeld door verfrissende dranken. U hoeft nergens meer naar om te kijken en kunt u volledig focussen op uw gezelschap. En dat op een prachtige locatie in het Sonsbeekpark.

Brasserie De Boerderij bevindt zich namelijk in het hart van het beroemde stadspark. U kijkt er dikwijls uit op de grote, rustgevende vijver en dito natuur. En dat is precies wat onze locatie nagenoeg perfect maakt voor een gezellige BBQ in Arnhem! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op. We bespreken graag uw wensen.

bbq in Arnhem

Barbecue als personeelsuitje

Een bbq in Arnhem organiseren is de ideale optie voor een bedrijfsuitje waarmee u de zomer inluidt of juist afsluit. Met een dergelijke bedrijfsbarbecue leren uw collega’s elkaar op een prettige en informele wijze beter kennen, waardoor de sfeer op de werkvloer op den duur verbetert. Daarnaast is een barbecue als personeelsfeest natuurlijk hartstikke gezellig!

Feestjes & Partijen

Niet alleen voor zakelijke evenementen is een barbecue geschikt. We zien steeds vaker dat er ook bij trouwerijen, verjaardagen en recepties steeds vaker gekozen wordt voor een BBQ in Arnhem. Daarom bieden we verscheidene opties en mogelijkheden aan, zodat we voor iedere gelegenheid de perfecte barbecue voor u weten te realiseren.

We maken graag kennis met u en uw persoonlijke wensen, zodat we het bbq arrangement af kunnen stemmen op u en uw gezelschap. Brasserie De Boerderij is gevestigd aan de Parkweg 2 in het Sonsbeekpark op slechts enkele minuten lopen van het Centraal Station. Kom langs of neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor een BBQ in Arnhem.