Op zoek naar een lekkere catering in Arnhem?

Iedereen heeft wel eens wat te vieren. Of dit nu groot of klein is, thuis of op kantoor, daar hoort natuurlijk een lekker hapje en drankje bij. Brasserie de Boerderij heeft op haar locatie in het Sonsbeekpark in Arnhem een prachtig restaurant, maar biedt haar culinaire hoogstandjes ook aan op locatie. Wij hebben alle benodigdheden in huis om onze tongstrelende gerechten bij u thuis of op de zaak te serveren. Vanzelfsprekend staan wij ook hierbij garant voor authentieke gerechten met dagverse producten, zorgvuldig geselecteerde wijnen en de gastvrijheid die van ons gewend bent! Brasserie De Boerderij verzorgt niet alleen overheerlijke amuses, een uitgebreide buffet, hapjesarrangement of sitdown diner.

Catering Brasserie de Boerderij Arnhem

Wij verzorgen het hele plaatje, u hoeft alleen maar te genieten

Indien u dit wilt, zorgen wij ook voor het meubilair, aankleding en entertainment. Op deze manier heeft u geen zorgen om de organisatie, maar kunnen u en uw gasten onbezorgd genieten. In samenspraak met u wordt het menu bepaald. Uiteraard is het mogelijk om hierin rekening te houden eventuele allergenen. Ook kunt u uw wensen doorgeven op het gebied van andere zaken die wij voor u kunnen organiseren. Wilt u bijvoorbeeld graag wat rustgevende achtergrondmuziek maar heeft u de apparatuur niet? Geen enkel probleem, wij zorgen hiervoor. Dit geldt ook voor meubilair en sfeervolle aankleding van de locatie.

Direct reserveren of meer weten over de mogelijkheden?

U kunt bij Brasserie de Boerderij terecht voor onder andere een heerlijk diner, de organisatie van uw evenement of een zakelijke bijeenkomst. Wij zijn van alle gemakken voorzien en denken graag met u mee over de organisatie hiervan. Wilt u komen lunchen of luxe dineren? Dan kunt u direct reserveren via de website. Voor andere vragen staan onze medewerkers voor u klaar om u te adviseren en informeren. Bel 026 – 44 24 396 of maak gebruik van ons contactformulier.