Overnachten in Arnhem vlak bij Brasserie De Boerderij

Bent u op zoek naar een plek om rustig en comfortabel de nacht door te brengen in Arnhem? Wij hebben goede contacten met een aantal Bed & Breakfast locaties in onze prachtige omgeving. Vanuit daar kunt u de vele leuke culturele plekken bezoeken die Arnhem te bieden heeft. Hieronder vindt u een overzicht. Indien u vervoer nodig heeft vanaf Brasserie de Boerderij naar één van de locaties, bellen wij een bevriend taxibedrijf dat u naar uw bestemming brengt. Dat is de service waar Brasserie de Boerderij naar streeft.

Overnachten bij Brasserie de Boerderij

Hotel Molendal

In hartje Arnhem, aan de rand van Sonsbeek Park vindt u het in Jugendstil architectuur gebouwde, sfeervolle hotel Molendal. Dit gastvrije hotel ligt op loopafstand van onze brasserie. Ook het centrum van Arnhem is dichtbij.
Meer informatie en boeken? www.hotel-molendal.nl

Bed & Breakfast Inn De Oase

In een bosrijke omgeving aan de rand van Arnhem vindt u deze sfeervolle B&B. De kamers zijn zonnig en stijlvol ingericht en daarnaast van alle gemakken voorzien. Met de Veluwe, het Openluchtmuseum en Burgers’ Zoo op loopafstand, is dit een ideale plek om de omgeving van Arnhem te verkennen.
Meer informatie en boeken? www.welkomindeoase.nl

Hotel Modez

Gelegen in het sfeervolle Modekwartier in het centrum van Arnhem bevindt zich Hotel Modez. In het hotel beleeft u een bijzonder samenspel tussen mode en design, waarbij iedere kamer op verrassende wijze is ingericht door een toonaangevende modeontwerper of vormgever. Gegarandeerd een unieke ervaring.
Meer informatie en boeken? www.hotelmodez.nl

Jansbeek

Wilt u nog nagenieten van uw bezoek aan onze Brasserie de Boerderij? Verleng dan uw avondje uit met een paar dagen bij Bed & Breakfast Jansbeek. Daar slaapt u op heerlijke Hästens boxspringbedden. Op de kamer beschikt u over alle gemakken die u zich maar wensen kunt. De ligging van Bed & Breakfast Jansbeek is om de hoek van het Sonsbeekpark. Centraler kan niet!
Meer informatie en boeken? www.jansbeek.nl

Direct reserveren of meer weten over de mogelijkheden bij overnachten in Arnhem?

U kunt bij Brasserie De Boerderij terecht voor onder andere een heerlijk diner, de organisatie van uw evenement of een zakelijke bijeenkomst. Wij zijn van alle gemakken voorzien en denken daarom graag met u mee over de organisatie hiervan. Wilt u komen lunchen of luxe dineren? Dan kunt u direct reserveren via de website. Voor andere vragen staan onze medewerkers voor u klaar om u te adviseren en informeren. Bel 026 – 44 24 396 of maak gebruik van ons contactformulier.