Overnachten in Arnhem vlak bij Brasserie De Boerderij

Bent u op zoek naar een plek om rustig en comfortabel de nacht door te brengen in Arnhem? Wij hebben goede contacten met een aantal Bed & Breakfast locaties in onze prachtige omgeving. Vanuit daar kunt u de vele leuke culturele plekken bezoeken die Arnhem te bieden heeft. Hieronder vindt u een overzicht. Indien u vervoer nodig heeft vanaf Brasserie de Boerderij naar één van de locaties, bellen wij een bevriend taxibedrijf dat u naar uw bestemming brengt. Dat is de service waar Brasserie de Boerderij naar streeft.

Overnachten bij Brasserie de Boerderij

Hotel Molendal

In hartje Arnhem, aan de rand van Sonsbeek Park vindt u het in Jugendstil architectuur gebouwde, sfeervolle hotel Molendal. Dit gastvrije hotel ligt op loopafstand van onze brasserie. Ook het centrum van Arnhem is dichtbij.
Meer informatie en boeken? www.hotel-molendal.nl

Hotel Haarhuis

Hotel Haarhuis is een heerlijk luxe hotel in het centrum van Arnhem. U kan er heerlijk in de watten gelegd worden, door bijvoorbeeld te genieten van een kamer met sauna en/of bubbelbad! Wilt u een luxe hotelervaring na uw diner in onze Brasserie, dan kunnen we u Hotel Haarhuis erg aanraden!

Meer informatie en boeken? https://hotelhaarhuis.nl/nl

Hotel Modez

Gelegen in het sfeervolle Modekwartier in het centrum van Arnhem bevindt zich Hotel Modez. In het hotel beleeft u een bijzonder samenspel tussen mode en design, waarbij iedere kamer op verrassende wijze is ingericht door een toonaangevende modeontwerper of vormgever. Gegarandeerd een unieke ervaring.
Meer informatie en boeken? www.hotelmodez.nl

Stadsboerderij de Teerplaats

Van een diner op een boerderij, naar een overnachting in een boerderij? Het kan bij de Teerplaats. Eigenaresse Joukje runt sinds 2015 met veel enthousiasme haar Bed & Breakfast in Arnhem, aan de rand van park Sonsbeek en park Zypendaal. Vanaf onze Brasserie is het een klein stukje lopen langs de prachtige vijver, u bent er zo!

Meet informatie en boeken kan op: https://www.stadsboerderij-de-teerplaats.nl/

Direct reserveren of meer weten over de mogelijkheden bij overnachten in Arnhem?

U kunt bij Brasserie De Boerderij terecht voor onder andere een heerlijk diner, de organisatie van uw evenement of een zakelijke bijeenkomst. Wij zijn van alle gemakken voorzien en denken daarom graag met u mee over de organisatie hiervan. Wilt u komen lunchen of luxe dineren? Dan kunt u direct reserveren via de website. Voor andere vragen staan onze medewerkers voor u klaar om u te adviseren en informeren. Bel 026 – 44 24 396 of maak gebruik van ons contactformulier.