Ontdek de mogelijkheden die Brasserij De Boerderij u biedt

Wij zijn er zeer trots op dat Brasserie De Boerderij veel verschillende evenementen kan huisvesten. Op onze prachtige locatie midden in Park Sonsbeek geniet u van de ultieme rust. Brasserie De Boerderij heeft de ideale locatie, aangezien wij minder dan 10 minuten lopen van het stadscentrum zijn verwijderd. Dat maakt ons de ideale locatie voor bijvoorbeeld een trouwerij of een bedrijfsuitje. Hieronder vindt u een beknopt overzicht van de mogelijkheden die wij bieden:

Direct reserveren of meer weten over de mogelijkheden?

U kunt bij Brasserie De Boerderij terecht voor onder andere een heerlijk diner, uitgebreide BBQ, gezellige borrel, de organisatie van uw evenement of een zakelijke bijeenkomst. Wij zijn van alle gemakken voorzien, daarom denken wij graag met u mee over de organisatie hiervan.

Wilt u komen lunchen of luxe dineren? Dan kunt u direct reserveren via de website. Voor andere vragen staan onze medewerkers voor u klaar om u te adviseren en informeren. Bel 026 – 44 24 396 of maak gebruik van ons contactformulier.


Trouwdag Harry en Friederike

Trouwen in Park Sonsbeek

Brasserie De Boerderij is één van de mooiste trouwlocaties van Nederland. Sonsbeekpark en de parkvijver bieden het unieke decor voor een huwelijksceremonie. Tevens is de sfeervolle en warme ambiance zeer geschikt voor een huwelijksdiner en huwelijksfeest.


inrichting drankglazen brasserie de boerderij 2024

Feesten en jubilea

Heeft u iets te vieren? Brasserie De Boerderij is een echte feestlocatie voor uw feesten of jubilea. Iets kleins of groots. Het kan namelijk allemaal op onze locatie. Wij hebben alles in huis om van uw feest een ware topdag en/of avond te maken.


Catering Brasserie de BoerderijCatering

De warme ambiance van Brasserie De Boerderij zorgt voor een gezellige en feestelijke plek voor recepties. Voor speciale gelegenheden ontvangen wij uw gasten met een glas Prosecco. Tijdens de receptie serveren wij culinaire lekkernijen en heerlijke wijnen van hoge kwaliteit.


Uitvaart receptie bij Brasserie de Boerderij

Uitvaart receptie

Heeft u een dierbare verloren en bent u op zoek naar een rustige locatie om de receptie te organiseren? Onze gastvrije medewerkers staan voor u klaar om u volledig te ontzorgen en deze receptie in samenspraak met u tot een gedenkwaardig moment te maken.


mogelijkheden overnachten brasserie de boerderij

Overnachten

Iets te vieren tot in de kleine uurtjes? Combineer uw feest of diner bij Brasserie De Boerderij met een overnachting in Arnhem. Vlak bij Park Sonsbeek hebben wij deze bijzondere B&B’s voor u geselecteerd. Slaap lekker!