Feesten en jubilea in Arnhem

Heeft u iets te vieren? Zoals een verjaardag, het jubileum van één van uw medewerkers of de viering van uw huwelijksjubileum? Net buiten het centrum kunt u bij Brasserie De Boerderij in alle rust uw verjaardag vieren met familie en vrienden en/of kennissen. Park Sonsbeek, centraal gelegen in Arnhem, is een prachtige plek voor speciale gelegenheden zoals de organisatie van een mooie feesten of jubilea. Bij ons is van alles mogelijk. Een high tea aan de parkvijver, een diner met live muziek of een walking dinner met live cooking! Wij stellen uw wensen altijd centraal en gaan elke uitdaging aan.

Brasserie de Boerderij borrel

Wij hebben alles in huis om een onvergetelijke dag voor u te organiseren

Brasserie de Boerderij is al jarenlang een populaire locatie in Arnhem om een feest of jubileum te organiseren. Doordat wij al talloze evenementen hebben mogen verwelkomen op onze locatie, weten wij inmiddels hoe we een feest moeten geven. Denk hierbij aan professionele lichten en geluidsinstallatie, een hippe inrichting, voldoende parkeerplekken en ons personeel wat de gehele dag en/of avond tot uw beschikking staat. Hierdoor hoeft u als u wilt vrijwel niets te organiseren en zorgen wij voor een onvergetelijk evenement dat u en uw gasten nog lang zal heugen. Uiteraard is elk feest of jubileum maatwerk en daarom bespreken we graag samen met u de mogelijkheden.

Direct reserveren of meer weten over de mogelijkheden?

U kunt bij Brasserie de Boerderij terecht voor onder andere een heerlijk diner, de organisatie van uw evenement of een zakelijke bijeenkomst. Wij zijn van alle gemakken voorzien en denken graag met u mee over de organisatie hiervan. Wilt u komen lunchen of luxe dineren? Dan kunt u direct reserveren via de website. Voor andere vragen staan onze medewerkers voor u klaar om u te adviseren en informeren. Bel 026 – 44 24 396 of maak gebruik van ons contactformulier.

  Uw naam *

  Uw e-mail *

  Uw telefoonnummer *

  Gewenste datum

  Tijdstip afspraak *

  Aantal daggasten

  Uw wensen / opmerkingen

  *verplicht