Intiem trouwen op een prachtige locatie in Park Sonsbeek

Op de mooiste dag van uw leven wilt u de woorden ‘Ja, ik wil!’ natuurlijk wel op de allermooiste locatie van Arnhem uitspreken. Zeg daarom ‘ja’ tegen trouwen in Park Sonsbeek. Een perfecte trouwdag, helemaal volgens uw wensen. Van begin tot eind kunnen wij u ondersteunen en adviseren bij de organisatie van dit memorabele evenement. Brasserie De Boerderij in Park Sonsbeek is immers één van de mooiste locaties om te trouwen in Arnhem. Wij hebben alles in huis om uw trouwerij tot een onvergetelijke dag te maken.

Trouwen in Arnhem bij Brasserie De Boerderij

Trouwen in het prachtige Sonsbeek Park in Arnhem, op het vlot in de romantische parkvijver of toch liever binnen bij de Brasserie? U bepaalt zelf hoe de dag eruit komt te zien en wij regelen de rest. Een heerlijk diner, een BBQ of een spetterend dansfeest, alles is mogelijk. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Wij kunnen binnen tot wel 100 gasten ontvangen in onze prachtige Serre, met uitzicht op de grote parkvijver van Park Sonsbeek. Van het voltrekken van het burgerlijk huwelijk met als afsluiter het aansnijden van natuurlijk de taart, tot een uitgebreid diner met feestavond: u bent bij ons aan het juiste adres. Onze ervaren medewerkers doen er alles aan uw huwelijk onvergetelijk te maken. Zo hoeft u bij wijze van spreken alleen maar ‘ja, ik wil’ te zeggen en wij regelen de rest. Daar kunt u van op aan. Wij hebben vele contacten met DJ’s en live muziek bands, waarover wij u graag adviseren. Tijdens het feest zorgen wij voor de gewenste hapjes en drankjes.

trouwen in arnhem

Recensies

Onze leveranciers

Bij Brasserie De Boerderij maken wij gebruik van twee leveranciers, waar we goede samenwerking mee onderhouden. Dit is fotografie van Mon et Mine en de decoratie wordt verzorgt door Ongeremd Stijlvol.

Mon et Mine

Ongeremd Stijlvol

Direct reserveren of meer weten over de mogelijkheden?

U kunt bij Brasserie De Boerderij terecht voor onder andere een heerlijk diner, de organisatie van uw evenement of een zakelijke bijeenkomst. Wij zijn immers van alle gemakken voorzien en denken graag met u mee over de organisatie hiervan. Wilt u komen lunchen of luxe dineren? Dan kunt u direct reserveren via de website. Voor andere vragen staan onze medewerkers voor u klaar om u te adviseren en informeren. Bel 026 – 44 24 396 of maak gebruik van ons contactformulier.

  Uw naam *

  Uw e-mail *

  Uw telefoonnummer *

  Gewenste datum

  Tijdstip afspraak *

  Aantal daggasten

  Uw wensen / opmerkingen

  *verplicht

  Babs in de Boerderij

  Als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijkestand, trouwheer, ga ik met het bruidspaar een warm contact aan. Eerst geef ik huiswerk mee om zo de twee lovebirds een betere kijk in elkaars verleden, heden en toekomst te bieden. Vervolgens maak ik met deze gegevens en de informatie welke ik krijg van dierbaren om het bruidspaar heen, een persoonlijke speech, met een glimlach. Het is immers feest. Want samen vieren we de liefde, het moment van ja-zeggen, ja tegen elkaar, ja tegen de toekomst samen, ja ten overstaan van alle aanwezigen. Dat is voor mij een belangrijk moment. Mede daarom sta ik klaar om een ceremonie op maat te maken. Welkom op de mooiste plek van Arnhem!

  trouwmevrouw

  De Trouwmevrouw –  Ingrid Brakenhoff-van Kleef

  Wat een geweldige tijd gaan jullie tegemoet, trouwen!

  Romantisch, spannend, vlinders in de buik, maar ook een leuke, drukke en spannende periode. Maar ook een periode waar je van moet genieten.

  DE DAG moet geweldig zijn en helemaal naar jullie wensen verlopen: de jurk, de passende stropdas, de mooiste bruidstaart, attenties voor de getuigen en de huwelijksreis kan ik helaas niet helpen. Maar als zelfstandig Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS) kan ik er wel voor zorgen dat de huwelijksvoltrekking helemaal van “jullie” wordt.

  Zo geef ik als zelfstandig trouwambtenaar net dat extra’s wat “jullie dag” onvergetelijk maakt. En als echt “Arnhems” meisje is het natuurlijk geweldig om op deze prachtige plek als Brasserie de Boerderij jullie huwelijk te mogen openen! Aangezien ik in mijn carrière als BABS veel ervaring heb opgedaan, geef ik jullie uiteraard veel tips en tricks. Samen lopen we in een persoonlijk gesprek jullie wensen door. Zo kijken we naar de mogelijkheden en beantwoord ik al jullie vragen.

  Als BABS ben ik pas tevreden als ik hoor dat jullie met een warm hart en een grote glimlach terugdenken aan de dag. Dan ben ik trots dat ik aan jullie trouwdag een kleine bijdrage heb mogen leveren.

  Een mooiere baan kun je je als mens toch niet wensen?

  Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!

  www.iktrouwjullie.nl
  Tel: 06-51162415