Intiem trouwen op een prachtige locatie in Park Sonsbeek

Op de mooiste dag van uw leven wilt u de woorden ‘Ja, ik wil!’ natuurlijk wel op de allermooiste locatie van Arnhem uitspreken. Zeg daarom ‘ja’ tegen trouwen in Park Sonsbeek. Een perfecte trouwdag, helemaal volgens uw wensen. Van begin tot eind kunnen wij u ondersteunen en adviseren bij de organisatie van dit memorabele evenement. Brasserie De Boerderij in Park Sonsbeek is één van de mooiste trouwlocaties van Arnhem en wij hebben alles in huis om uw trouwerij tot een onvergetelijke dag te maken.

Trouwen in Arnhem bij Brasserie de Boerderij

Wat te denken van trouwen in het Sonsbeek Park, op het vlot in de romantische parkvijver of toch liever binnen bij de brasserie? U bepaalt zelf hoe de dag eruit komt te zien en wij regelen de rest. Een heerlijk diner, een BBQ of een spetterend dansfeest, alles is mogelijk. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig en wij kunnen tot wel 100 gasten ontvangen in onze prachtige Serre, met uitzicht op de grote parkvijver van Park Sonsbeek. Van het voltrekken van het burgerlijk huwelijk met als afsluiter het aansnijden van natuurlijk de taart, tot een uitgebreid diner met feestavond: u bent bij ons aan het juiste adres. Onze ervaren medewerkers doen er alles aan uw huwelijk onvergetelijk te maken. U hoeft bij wijze van spreken alleen maar ‘ja, ik wil’ te zeggen en wij regelen de rest. Daar kunt u van op aan. Wij hebben vele contacten met DJ’s en live muziek bands, waarover wij u graag adviseren. Tijdens het feest zorgen wij voor de gewenste hapjes en drankjes.

Trouwen op het water

Recensies

Onze leveranciers

Wij maken gebruik van twee leveranciers, waar we goede samenwerking mee onderhouden. Dit is fotografie van Mon et Mine en de decoratie wordt verzorgt door Ongeremd Stijlvol.

Mon et Mine

Ongeremd Stijlvol

Direct reserveren of meer weten over de mogelijkheden?

U kunt bij Brasserie de Boerderij terecht voor onder andere een heerlijk diner, de organisatie van uw evenement of een zakelijke bijeenkomst. Wij zijn van alle gemakken voorzien en denken graag met u mee over de organisatie hiervan. Wilt u komen lunchen of luxe dineren? Dan kunt u direct reserveren via de website. Voor andere vragen staan onze medewerkers voor u klaar om u te adviseren en informeren. Bel 026 – 44 24 396 of maak gebruik van ons contactformulier.

Uw naam *

Uw e-mail *

Uw telefoonnummer *

Gewenste datum

Tijdstip afspraak *

Aantal daggasten

Uw wensen / opmerkingen

*verplicht

Babs in de Boerderij

Als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijkestand, trouwheer, ga ik met het bruidspaar een warm contact aan. Ik geef huiswerk mee om zo de twee lovebirds een betere kijk in elkaars verleden, heden en toekomst te bieden. Met deze gegevens en de informatie welke ik krijg van dierbaren om het bruidspaar heen, maak ik een persoonlijke speech, met een glimlach. Het is immers feest. Al vieren we samen de liefde, het moment van ja-zeggen, ja tegen elkaar, ja tegen de toekomst samen, ja ten overstaan van alle aanwezigen, is voor mij een belangrijk moment. Mede daarom sta ik klaar om een ceremonie op maat te maken. Welkom op de mooiste plek van Arnhem.