Intiem trouwen op een prachtige locatie in Park Sonsbeek

Op de mooiste dag van uw leven wilt u de woorden ‘Ja, ik wil!’ natuurlijk wel op de allermooiste locatie van Arnhem uitspreken. Zeg daarom ‘ja’ tegen trouwen in Park Sonsbeek. Een perfecte trouwdag, helemaal volgens uw wensen. Van begin tot eind kunnen wij u ondersteunen en adviseren bij de organisatie van dit memorabele evenement. Brasserie De Boerderij in Park Sonsbeek is één van de mooiste trouwlocaties van Arnhem en wij hebben alles in huis om uw trouwerij tot een onvergetelijke dag te maken.

Trouwen in Arnhem bij Brasserie De Boerderij

Wat te denken van trouwen in het Sonsbeek Park, op het vlot in de romantische parkvijver of toch liever binnen bij de Brasserie? U bepaalt zelf hoe de dag eruit komt te zien en wij regelen de rest. Een heerlijk diner, een BBQ of een spetterend dansfeest, alles is mogelijk. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Wij kunnen tot wel 100 gasten ontvangen in onze prachtige Serre, met uitzicht op de grote parkvijver van Park Sonsbeek. Van het voltrekken van het burgerlijk huwelijk met als afsluiter het aansnijden van natuurlijk de taart, tot een uitgebreid diner met feestavond: u bent bij ons aan het juiste adres. Onze ervaren medewerkers doen er alles aan uw huwelijk onvergetelijk te maken. U hoeft bij wijze van spreken alleen maar ‘ja, ik wil’ te zeggen en wij regelen de rest. Daar kunt u van op aan. Wij hebben vele contacten met DJ’s en live muziek bands, waarover wij u graag adviseren. Tijdens het feest zorgen wij voor de gewenste hapjes en drankjes.

trouwen in arnhem

Recensies

Onze leveranciers

Wij maken gebruik van twee leveranciers, waar we goede samenwerking mee onderhouden. Dit is fotografie van Mon et Mine en de decoratie wordt verzorgt door Ongeremd Stijlvol.

Mon et Mine

Ongeremd Stijlvol

Direct reserveren of meer weten over de mogelijkheden?

U kunt bij Brasserie De Boerderij terecht voor onder andere een heerlijk diner, de organisatie van uw evenement of een zakelijke bijeenkomst. Wij zijn van alle gemakken voorzien en denken graag met u mee over de organisatie hiervan. Wilt u komen lunchen of luxe dineren? Dan kunt u direct reserveren via de website. Voor andere vragen staan onze medewerkers voor u klaar om u te adviseren en informeren. Bel 026 – 44 24 396 of maak gebruik van ons contactformulier.

Uw naam *

Uw e-mail *

Uw telefoonnummer *

Gewenste datum

Tijdstip afspraak *

Aantal daggasten

Uw wensen / opmerkingen

*verplicht

Babs in de Boerderij

Als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijkestand, trouwheer, ga ik met het bruidspaar een warm contact aan. Ik geef huiswerk mee om zo de twee lovebirds een betere kijk in elkaars verleden, heden en toekomst te bieden. Met deze gegevens en de informatie welke ik krijg van dierbaren om het bruidspaar heen, maak ik een persoonlijke speech, met een glimlach. Het is immers feest. Al vieren we samen de liefde, het moment van ja-zeggen, ja tegen elkaar, ja tegen de toekomst samen, ja ten overstaan van alle aanwezigen, is voor mij een belangrijk moment. Mede daarom sta ik klaar om een ceremonie op maat te maken. Welkom op de mooiste plek van Arnhem.

trouwmevrouw

De Trouwmevrouw –  Ingrid Brakenhoff-van Kleef

Wat een geweldige tijd gaan jullie tegemoet, trouwen!

Romantisch, spannend, vlinders in de buik, maar ook een leuke, drukke en spannende periode. Een periode waar je ook van moet genieten.

DE DAG moet geweldig zijn en helemaal naar jullie wensen verlopen: de jurk, de passende stropdas, de mooiste bruidstaart, attenties voor de getuigen en de huwelijksreis kan ik helaas niet helpen. Als zelfstandig Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS) kan ik er wel voor zorgen dat de huwelijksvoltrekking helemaal van “jullie” wordt.

Als zelfstandig trouwambtenaar geef ik net dat extra’s wat “jullie dag” onvergetelijk maakt. Als een echt “Arnhems” meisje is het natuurlijk geweldig om op deze prachtige plek als Brasserie de Boerderij jullie huwelijk te mogen openen. Uiteraard geef ik veel tips en tricks. In mijn carrière als BABS heb ik veel ervaring opgedaan. In een persoonlijk gesprek lopen we jullie wensen door, kijken naar mogelijkheden en beantwoord ik al jullie vragen!

Ik ben pas tevreden als ik hoor dat jullie met een warm hart en een grote glimlach terugdenken aan de dag en jullie moment. Ik ben dan trots dat ik aan zo’n belangrijke dag een kleine bijdrage heb mogen leveren.

Een mooiere baan kun je je als mens toch niet wensen?

Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!

www.iktrouwjullie.nl
Tel: 06-51162415