Ons restaurant ligt op veruit de mooiste locatie in Arnhem

In de afgelopen jaren hebben wij vele tevreden gasten mogen ontvangen bij Brasserie De Boerderij. Stuk voor stuk zijn zij zeer te spreken over de ambiance, de gerechten en de algehele locatie van het restaurant. Omdat wij zoveel te bieden hebben, geven we op deze pagina een beknopte indruk van de mogelijkheden die onze locatie zoal te bieden heeft. Te beginnen met ons restaurant; het hart van Brasserie De Boerderij. Op onze maandelijks variërende kaart maken wij heerlijke gerechten klaar uit de Franse keuken. Chef­kok Tobias weet als geen ander hoe hij u kan verrassen met de culinaire hoogstandjes die door onze bediening worden uitgeserveerd. Culinair uiteten in Arnhem doet u bij Brasserie De Boerderij.

Diverse zalen voor diverse evenementen

Onze locatie is uitgerust met vier verschillende ruimtes waar een breed scala aan evenementen kan worden georganiseerd. Denk hierbij aan een receptie, bruiloft, verjaardag of een bedrijfsuitje. Voor een wat groter evenement (tot 100 personen) hebben wij bijvoorbeeld onze Vijverzaal beschikbaar. Deze is van alle gemakken voorzien en biedt meer dan genoeg ruimte om een prachtig sfeervol bruiloftsfeest of andere festiviteit te organiseren.

feestlocatie in Arnhem brasserie de boerderij in park sonsbeek
inrichting van brasserie de boerderij anno 2024, de achterkamer met blauwe bank en bar op de achtergrond
Brasserie de Boerderij Locatie

Onze locatie midden in Arnhem, midden in Park Sonsbeek

Het Sonsbeekpark in Arnhem is een geliefde (feest)locatie voor zowel Arnhemmers als mensen die onze mooie stad bezoeken. Centraal gelegen in dit park vindt u Brasserie De Boerderij. Met een werkelijk fantastisch uitzicht over de vijver kunt u heerlijk genieten van bijvoorbeeld een diner, lunch, in combinatie met een goed glas wijn of een gezellige borrel. Gegarandeerd ultiem ontspannen én genieten.

Direct reserveren of meer weten over de mogelijkheden?

U kunt bij Brasserie De Boerderij terecht voor onder andere een heerlijk diner, de organisatie van uw evenement of een zakelijke bijeenkomst. Wij zijn van alle gemakken voorzien en denken graag met u mee over de organisatie hiervan. Wilt u komen lunchen of luxe dineren? Zelfs een uitgebreide BBQ is mogelijk. Dan kunt u direct reserveren via de website. Voor andere vragen staan onze medewerkers voor u klaar om u te adviseren en informeren. Bel 026 – 44 24 396 of maak gebruik van ons contactformulier.