Leukste terras van Arnhem

Wilt u het gezelligste en leukste terras van Arnhem bezoeken? Bij Brasserie De Boerderij kunt u aan het prachtige water van de Grote Vijver in het Sonsbeek Park zitten. Bij de eerste zonnestralen weten veel Arnhemmers ons terras te vinden! Brasserie De Boerderij is daardoor niet voor niets een begrip geworden in Arnhem en omstreken. Ook voor veel wandelaars en fietsers zijn wij een vaste stop tijdens hun tocht in Park Sonsbeek.

Borrelen of dineren in Arnhem

Wilt u genieten van het mooie weer waar u met uw familie, vrienden of collega’s terecht kunt voor een hapje en een drankje? Kom dan proosten op ons terras in het groene hart van Arnhem. Onze gerechten worden uitsluitend gemaakt van dagverse producten. Wij zullen er alles aan doen om uw bezoek aan ons tot een succes te maken. Gastvrijheid en service staan bij ons voorop.

Borrelplank op de achtergrond van de eerste zonnestralen op het terras van Brasserie de Boerderij, gelegen direct aan de grote vijver in het sonsbeekpark. De vijver zie je op de achtergrond, achter het terras.
Het zonovergoten terras van Brasserie de Boederij, parasollen beschikbaar

Menukaart

Bij Brasserie De Boerderij kunt u onder het genot van een 3 tot 5 gangen menu genieten van de beste wijnen. Om u kennis te laten maken met de echte Franse keuken, wordt onze menukaart maandelijks gewijzigd. Daarbij wordt de wijnkaart ook iedere maand bijgewerkt. Onze wijnen worden namelijk zorgvuldig geselecteerd en afgestemd op onze gerechten. Kunt u geen keuze maken? Geen probleem! Onze chef verrast u graag met een verrassingsmenu. Bent u benieuwd naar onze gerechten? Bekijk dan hier onze menukaart.

Wilt u reserveren?

Lunchen op het meest sfeervolle terras van Arnhem? Dat kan! U kunt online heel eenvoudig een plekje reserveren voor uw gezelschap. Wilt u vandaag nog komen lunchen of zijn er onduidelijkheden? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op. Wij kijken graag of er een plekje vrij is. Zien we u binnenkort bij Brasserie De Boerderij?

U kunt ons bereiken op 026 – 4424396 of u kunt ons mailen naar info@brasseriedeboerderij.nl.

Terras top 100

Jaarlijks doen wij mee met de Terras Top 100. In 2023 kregen wij de mooie plek 21 van de Jury! Aan deze prijs doen horecagelegenheden met terras mee en strijden om een mooi plekje. Locatie, service, en meer worden streng beoordeeld.

U prijs, wij prijs

Wij zijn benieuwd welke plek ons prachtige terras in Arnhem dit jaar mag behalen. Naast de jury beoordeling is er ook dit jaar weer een publieksprijs. We winnen deze natuurlijk graag. Als u voor ons stemt, en een screenshot hiervan naar onze Instagram of Facebook stuurt, maakt u kans op een dinerbon voor twee personen t.w.v. 200 euro! Stem voor uw geliefde terras en maak zelf kans.