Leukste terras van Arnhem

Wilt u het gezelligste en leukste terras van Arnhem bezoeken? Bij Brasserie De Boerderij kunt u in een sfeervolle ambiance genieten van een hapje en een drankje. Veel Arnhemmers bezoeken ons restaurant al jaren vanwege de heerlijke gerechten in een erg gezellige omgeving. Brasserie De Boerderij is daardoor niet voor niets een begrip geworden in Arnhem en omstreken. Ook voor veel wandelaars en fietsers zijn wij een vaste stop tijdens hun tocht in Park Sonsbeek.

Borrelen of dineren in Arnhem

Wilt u genieten van het mooie weer waar u met uw familie, vrienden of collega’s terecht kunt voor een hapje en een drankje? Kom dan proosten op ons terras in het groene hart van Arnhem. Onze gerechten worden uitsluitend gemaakt van dagverse producten. Wij zullen er alles aan doen om uw bezoek aan ons tot een succes te maken. Gastvrijheid en service staan bij ons voorop.

Menukaart

Bij Brasserie De Boerderij kunt u onder het genot van een 3 tot 5 gangen menu genieten van de beste wijnen. Om u kennis te laten maken met de echte Franse keuken, wordt onze menukaart maandelijks gewijzigd. Daarbij wordt de wijnkaart ook iedere maand bijgewerkt. Onze wijnen worden namelijk zorgvuldig geselecteerd en afgestemd op onze gerechten. Kunt u geen keuze maken? Geen probleem! Onze chef verrast u graag met een verrassingsmenu. Bent u benieuwd naar onze gerechten? Bekijk dan hier onze menukaart.

Brasserie de Boerderij Locatie

Wilt u reserveren?

Lunchen op het meest sfeervolle terras van Arnhem? Dat kan! U kunt online heel eenvoudig een plekje reserveren voor uw gezelschap. Wilt u vandaag nog komen lunchen of zijn er onduidelijkheden? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op. Wij kijken graag of er een plekje vrij is. Zien we u binnenkort bij Brasserie De Boerderij?

U kunt ons bereiken op 026 – 4424396 of u kunt ons mailen naar info@brasseriedeboerderij.nl.