Park Sonsbeek Restaurant

Op zoek naar een restaurant omringd door een unieke locatie? Wij heten u van harte welkom bij Brasserie de Boerderij, een restaurant gelegen in Park Sonsbeek. Na een wandeling in dit betoverende landschap, geniet u van een kop koffie, een lunch of sluit u de dag af met een heerlijk diner.

Brasserie de boerderij

Over Brasserie de Boerderij

Voor vele inwoners van Arnhem is Brasserie De Boerderij al jarenlang een geliefde bestemming voor heerlijk eten in een rustgevende en sfeervolle setting. Ons restaurant bevindt zich in het Sonsbeekpark, op een steenworp afstand van het bruisende centrum van Arnhem. Of het nu tijd is voor een lunch, brunch of diner, bij ons proeft u op elk moment van de dag de uitmuntende kwaliteit van ons smakelijke eten en de rijke smaken van de beste wijnen.

Park Sonsbeek dineren

Onze getalenteerde chefs en attente bediening presenteren u de fijnste selectie groenten en het meest smakelijke vlees. Bovendien presenteren we een uitgebreide selectie wijnen en andere dranken. Met onze maandelijks wisselende kaart kunt u telkens nieuwe culinaire verrassingen ontdekken in ons restaurant.

lunch bij brasserie de boerderij
De serre van brasserie de boerderijt tijdens een feest

Speciale gelegenheden

Wanneer u op zoek bent naar een feestelijke locatie voor het organiseren van uw speciale gelegenheden, bent u bij Brasserie de Boerderij aan het juiste adres. Of het nu gaat om een jubileum, een verjaardag, een huwelijk of een zakelijke bijeenkomst, ons team staat voor u klaar om er een onvergetelijke dag van te maken. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op

Bij Brasserie De Boerderij kunt u terecht voor heerlijke diners, uitgebreide BBQ’s, gezellige borrels, evenementenorganisatie en zakelijke bijeenkomsten. Onze voorzieningen zijn uitgebreid, en daarom staan wij klaar om u te ondersteunen bij de organisatie.

Voor een lunchafspraak of een elegant diner kunt u eenvoudig reserveren via onze website. Onze medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van informatie. Bel ons op 026 – 44 24 396 of maak gebruik van ons contactformulier.