Uitvaart receptie in Arnhem

Op het moment dat een dierbare overlijdt breekt een periode van rouw aan en komt er veel op u af. Vlak na de uitvaart wordt vaak een moment gecreëerd waar familie, vrienden en kennissen kunnen samenkomen om even tot bezinning te komen en deze gebeurtenis met elkaar te delen. Brasserie De Boerderij biedt een prachtige, rustige plek om een uitvaart receptie te organiseren.
Bij ontvangst, tijdens en na de condoleance kunnen we de aanwezigen naar uw wens hartige of zoete huisgemaakte delicatessen serveren. In overleg is een besloten lunch of diner uiteraard ook mogelijk. Wij denken graag met u mee hoe we voor alle aanwezigen de condoleance zo aangenaam mogelijk kunnen maken. Op die manier wordt u volledig ontzorgt en kunt u zich bezighouden met dat wat op dat moment het belangrijkst is, namelijk de uitvaart in Arnhem of omgeving.

Condoleance met een persoonlijk karakter

Brasserie De Boerderij in het Sonsbeek Park biedt een sfeervolle omgeving voor uw ontvangst. U kunt niet alleen gebruik maken van ons restaurant, maar ook van onze zalen of het terras aan de vijver. Onze locatie is geschikt vanaf 10 tot 300 personen. De uitvaart receptie passen wij aan uw wensen aan.
Samen met u zorgen we ervoor dat de condoleance een persoonlijk karakter krijgt. Hierbij kunt u denken aan de muziekkeuze of hapjes en drankjes waar u een speciale herinnering aan heeft. Onze locatie is zowel per auto als openbaar vervoer prima te bereiken en wij beschikken over voldoende parkeerplekken om alle aanwezigen te verwelkomen.

uitvaart receptie in arnhem bij brasserie de boerderij

Direct reserveren of meer weten over de mogelijkheden?

Naast een uitvaart receptie in Arnhem, kunt u bij Brasserie De Boerderij ook terecht voor andere omstandigheden. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere een heerlijk diner, de organisatie van uw evenement of een zakelijke bijeenkomst. Wij zijn van alle gemakken voorzien en denken graag met u mee over de organisatie hiervan. Wilt u komen lunchen of luxe dineren? Dan kunt u direct reserveren via de website. Voor andere vragen staan onze medewerkers voor u klaar om u te adviseren en informeren. Bel 026 – 44 24 396 of maak gebruik van ons contactformulier.