Park Sonsbeek parkeren

Wanneer je in Park Sonsbeek gaat wandelen of gaat genieten van een culinaire ervaring, wil je natuurlijk geen stress hebben over een parkeerplek. Bij Brasserie de Boerderij hebben we dan een parkeergelegenheid direct naast ons restaurant.

Grote groep bij evenement op terras van Brasserie de Boerderij. Grote tafel vol champagneglazen staat klaar, gasten staan er achter te kletsen en wat te drinken.

De voordelen van onze parkeergelegenheid

  1. Exclusief voor gasten. Onze parkeergelegenheid is uitsluitend bestemd voor de gasten van Brasserie de Boerderij. Hierdoor ben je verzekerd van een gereserveerde plek en hoef je je geen zorgen te maken over de beschikbaarheid.
  2. Centrale ligging. Onze parkeerplaats is gunstig gelegen nabij Brasserie de Boerderij, zodat je geen lange afstanden hoeft af te leggen voordat je kunt genieten van een heerlijke maaltijd of verfrissend drankje.
  3. Gemak. Onze parkeergelegenheid is goed verlicht en vlak naast de Brasserie. In een mum van tijd ben je van je auto naar het heerlijke diner gelopen.
Veraanzicht van Brasserie de Boerderij, in Park Sonsbeek, waar je kan parkeren naast de brasserie, aan het water, in de zon
dessert bij brasserie de boerderij

Park Sonsbeek parkeren: eenvoudig en dichtbij

Park Sonsbeek staat bekend om zijn uitgestrekte groene zones, maar soms kan het vinden van een geschikte parkeerplaats een uitdaging zijn. Bij Brasserie de Boerderij willen we ervoor zorgen dat jouw bezoek begint met gemak en comfort. Onze parkeergelegenheid is daarom open van 11:00 tot 00:00, op alle dagen dat wij geopend zijn. De gelegenheid is enkel voor gasten en werknemers bedoeld. Zo kunnen we garanderen dat er plek is voor onze gasten.

Brasserie de Boerderij van binnen

Hoe kom je bij onze parkeerplaats?

Navigeer met de auto naar Parkweg 2. Deze route leidt je naar de Brasserie, met de naastgelegen parkeergelegenheid. Je loopt gemakkelijk van de auto naar ons restaurant. Kortom, als je op zoek bent naar gemakkelijk Park Sonsbeek parkeren en wilt genieten van de gastvrijheid van Brasserie de Boerderij, reserveer dan jouw plekje bij onze Brasserie en maak gebruik van de parkeerplaats. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je een onvergetelijke ervaring te bezorgen te midden van de prachtige natuur van Park Sonsbeek. Benieuwd naar actuele openingstijden van de Brasserie en de parkeerplaats? Dat bekijk je via de button hieronder.

Snel en gemakkelijk reserveren

Wilt u bij onze Brasserie komen eten en gebruik maken van de parkeerplaats? Geen probleem! Het enige wat u hoeft te doen, is reserveren in ons restaurant. Dat gaat via de button rechts.