Recensie trouwdag Bram & Monique

Op 19 mei 2023 zijn wij getrouwd bij Brasserie De Boerderij. Al vanaf het eerste contact waren wij erg enthousiast. Naast de prachtige locatie aan het water in Sonsbeekpark zijn we geweldig begeleid in het voorbereiden van onze trouwdag! Speciale dank hiervoor naar Renée die alle details tot in de puntjes met ons doornam maar ook de luchtigheid kon bewaren van het toeleven naar een prachtige dag.

Het pakket aan mogelijkheden wat het team van de Brasserie te bieden heeft voor een trouwerij is enorm en divers, van ontzettend veel opties tijdens het proefeten tot een gin-tonic bar bij het feest, niks was te gek. Buiten de prachtige mogelijkheid om ceremonie, borrel, diner en feest op eenzelfde locatie te kunnen houden was alles geweldig verzorgd. Onze gasten zijn net als ons de hele dag niks tekort gekomen en hebben volledig onbezorgd kunnen genieten van deze prachtige dag.

De aankleding van onze bruiloft werd gedaan door Mandy van ‘Ongeremd Stijlvol’. Zij beschikt over alle middelen om de Brasserie om te toveren tot een nog mooiere locatie. Het trouwen op de prachtig versierde vlonder was erg intiem en een absolute aanrader. Voor ons een dag om nooit meer te vergeten!

Bram en Monique

Bram en Monique lopen vanaf de vijver, waar zij het ja-woord hebben gegeven, langs hun gasten richting de brasserie. De gasten staan aan beide zijden en klappen.