Een zakelijke lunch of diner bij Brasserie de Boerderij

Bent u op zoek naar een sfeervolle, rustige, natuurlijke locatie voor een zakelijke lunch of diner in Arnhem? Ons restaurant is gelegen in het hartje van Park Sonsbeek, het mooiste stadspark van Nederland. Chefkok Tobias Haagsma staat garant voor een culinaire weelde van heerlijke gerechten. Dankzij de maandelijks wisselende kaart doet u steeds weer nieuwe culinaire ontdekkingen in ons restaurant. Mede hierdoor is Brasserie de Boerderij als sinds jaar en dag de vaste keus voor onze zakelijke klanten die op zoek zijn naar een prachtige locatie voor een lunch of diner. Dit kan zowel binnen in ons restaurant als op ons (als het weer mee zit) zonovergoten terras, met uitzicht op de parkvijver.

Naast lunchen of dineren ook direct vergaderen?

Indien u voor of na het lunchen nog even in een andere ruimte wilt overleggen en gebruik wil maken van bijvoorbeeld onze beamer of flipover, dan is dit geen enkel probleem. Indien gewenst serveren wij onze culinaire hoogstandjes in één van onze af te huren zakelijke ruimtes. Er kan uiteraard rekening worden gehouden met een eventueel dieet of allergie. Ons bedieningspersoneel kan u hierbij adviseren zodat u lunch of diner helemaal naar wens wordt geserveerd. Al onze gerechten komen voort uit de Franse keuken, die door onze chef met veel liefde en passie bereidt worden.

Direct reserveren of meer weten over de mogelijkheden?

U kunt bij Brasserie de Boerderij terecht voor onder andere een heerlijk diner, de organisatie van uw evenement of een zakelijke bijeenkomst. Wij zijn van alle gemakken voorzien en denken graag met u mee over de organisatie hiervan. Wilt u komen lunchen of luxe dineren? Dan kunt u direct reserveren via de website. Voor andere vragen staan onze medewerkers voor u klaar om u te adviseren en informeren. Bel 026 – 44 24 396 of maak gebruik van ons contactformulier.

Gezamenlijk genieten van de heerlijke lunch