Dineren in Arnhem

Op zoek naar een restaurant in Arnhem voor een heerlijk diner? Dan bent u bij Brasserie De Boerderij aan het juiste adres. Al jaren zijn wij favoriet als het gaat om lekker eten in een ontspannen en sfeervolle ambiance. Ons prachtige restaurant is gevestigd in Park Sonsbeek. Een heerlijk rustige en natuurlijke omgeving, perfect voor iedere gelegenheid. Bij ons bent u welkom van een spontaan diner tot een zakelijk diner voor het onderhouden van klantrelaties.

Franse keuken

Wij serveren de heerlijkste gerechten uit de Franse keuken, met een vleugje chic. Elke maand verandert onze menukaart. Zo kunt u steeds weer nieuwe culinaire ontdekkingen doen. Onze chef-kok staat dagelijks voor u klaar met smaakvolle gerechten. Hierdoor weet hij een verfijnde smaak met een uitstekende kookstijl te combineren tot gerechten met een overheerlijke smaak.

Daarnaast wordt ons wijnarrangement regelmatig aangepast om bij de smaken van uw diner te passen. Deze wijnen kunnen van de kaart besteld worden, maar een wijnarrangement is ook mogelijk. Bij elk gerecht wordt dan een bijpassende wijn geserveerd. Bent u vanavond de BOB? Dan houden wij rekening met ons BOB-arrangement.

Van verrassingsarrangement tot buffet

Bij Brasserie De Boerderij kunt u terecht voor elke gelegenheid. Van dineren in Arnhem met uw familie tot een buffet voor 50 personen. Wij maken graag alles mogelijk volgens uw wensen. Zo kunt u optimaal genieten van uw avond en zorgen wij voor de rest.

Veraanzicht van Brasserie de Boerderij, in Park Sonsbeek, waar je kan parkeren naast de brasserie, aan het water, in de zon

Reserveer direct

Komt u binnenkort bij ons langs in Arnhem voor een diner? Reserveer dan snel een plekje, dit kan via de widget onderaan de pagina. Voor andere vragen staan onze medewerkers voor u klaar om u te adviseren en informeren. Hiervoor kunt u bellen naar 026 – 44 24 396 of maak gebruik van ons contactformulier. Tot snel, bij Brasserie De Boerderij!