Lekker eten in Arnhem – Brasserie de Boerderij

Wilt u heerlijk lunchen of dineren op een prachtlocatie in Arnhem? Brasserie de Boerderij bevindt zich in het mooie Park Sonsbeek. De omgeving van ons pand is rijk aan diverse flora en fauna. Met diverse raampartijen en een mooi groot terras kunt u hier heerlijk van genieten. Wij heten u dan ook van harte welkom bij onze brasserie voor lekker eten in Arnhem.

Brasserie de boerderij

Tijdens het diner heeft u keuze uit diverse voor-, hoofd- en nagerechten. Ook heeft onze menukaart een apart item met vegan gerechten. Laat u uzelf graag verrassen? Kies dan voor ons verrassingsmenu van 3 tot 6 gangen met eventueel een bijpassend wijnarrangement. Onze volledige menukaart kunt u hier vinden.

Menukaart

Bij Brasserie de Boerderij werken wij met dagverse producten. In overleg met de chef bereiden wij graag vegetarische gerechten voor u en uw gezelschap.

Voor de lunch serveren wij traditionele en Oud-Hollandse gerechten, maar ook unieke gerechten uit de Franse keuken, met speciale ingrediënten. Geniet van vers belegde broodjes, een lekker gezonde salade, of kies voor de soep van de dag. Liever wat zoetigheid voor bij de koffie? Proef onze heerlijke appeltaart of eigen stijl cheesecake. Benieuwd naar onze kaart? Bekijk het hier.

gerecht
Brasserie de Boerderij zakelijk feest

Zakelijk

Lekker eten in Arnhem met een zakelijk gezelschap? Wij bieden een op maat verzorgde lunch van 2 of 3 gangen. Heeft u een vergadering? Laat u verzorgen in één van onze vergaderruimtes met een business lunch of diner. Dankzij onze locatie in Park Sonsbeek en onze gastvrijheid kunnen u en uw zakelijk gezelschap zorgeloos genieten van heerlijk eten in een prachtige omgeving. Iets groters te vieren met uw bedrijf? Wij verzorgen ook personeelsfeesten!

Kom gezellig bij ons langs

Lekker eten in Arnhem? Kom langs bij Brasserie de Boerderij! Reserveer direct voor uw lunch of diner. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden bij ons? Bel ons op 026 44 24 396 of maak gebruik van ons contactformulier.