Sfeervolle vergaderlocatie in Park Sonsbeek in Arnhem

Brasserie De Boerderij is omgeven door een prachtige natuurlijke omgeving. Deze unieke plek vindt u op een steenworp afstand van het centrum. Een inspirerende plek als vergaderlocatie, voor een training of workshop in Arnhem. De serre, met uitzicht op Sonsbeekpark en de parkvijver, biedt ruimte voor diverse zakelijke bijeenkomsten. Uw zakelijke event wordt geheel verzorgd met een uitgebreide lunch en diner van hoge kwaliteit. Naast de serre is het restaurant ook zeer geschikt voor een zakelijke lunchbijeenkomst. Met onze gratis parkeergelegenheid bieden wij onze gasten de gewenste service. U leest het: als zakelijke klant bent u bij Brasserie de Boerderij óók aan het juiste adres.

Alle ingrediënten in huis voor een rustgevend personeelsuitje

Arnhem is een perfecte locatie voor een bedrijfsuitje. Er zijn allerlei activiteiten te ondernemen en de binnenstad is werkelijk prachtig om te bezoeken. Bent u op zoek naar een goed begin of eindpunt voor uw personeelsuitje, dat zowel per auto als openbaar vervoer goed te bereiken is? Denk dan eens aan Brasserie De Boerderij als vergaderlocatie in Arnhem. Bij ons kunt u probleemloos met een grote groep komen lunchen of dineren. Daarnaast kunt u ook één van onze ruimtes afhuren in het geval u naast een heerlijke culinaire delicatesse nog andere activiteiten in de planning heeft. Wij denken graag met u mee en plannen samen met u een onvergetelijk bedrijfsuitje op onze prachtige locatie.

Direct reserveren of meer weten over de mogelijkheden van onze vergaderlocatie in Arnhem?

U kunt bij Brasserie De Boerderij terecht voor onder andere een heerlijk diner, de organisatie van uw evenement of een zakelijke bijeenkomst. Wij zijn van alle gemakken voorzien en denken graag met u mee over de organisatie hiervan. Wilt u komen lunchen of luxe dineren? Dan kunt u direct reserveren via de website. Voor andere vragen staan onze medewerkers voor u klaar om u te adviseren en informeren. Bel 026 – 44 24 396 of maak gebruik van ons contactformulier.

Brasserie de Boerderij locatie zakelijk feest en vergaderingen in arnhem