Drinken in Arnhem

Houdt u van natuur, rust en ruimte en wilt u lekker drinken in Arnhem? Dan is Brasserie de Boerderij de ideale plek voor jou! Het is gelegen in Park Sonsbeek. Dit is een heerlijke rustige natuurplek, waar u heerlijk kunt wandelen en vogels kijken of gewoon genieten van het prachtige uitzicht. Daarnaast kunt u bij Brasserie de Boerderij de heerlijkste drankjes nuttigen. In de zomer een heerlijke plek maar ook zeker in de winter.

locatie brasserie de boerderij in park sonsbeek

Drinken in Arnhem | Brasserie de Boerderij

Bij Brasserie de Boerderij bent u welkom voor een lunch, diner of gewoon een drankje. Bovendien bieden wij volop mogelijkheden voor evenementen en feesten. Daarnaast heeft u volop keuze in ons restaurant. Van een verrassingsmenu tot een uitgebreid buffet, alles is mogelijk bij Brasserie de Boerderij.

Zakelijke bijeenkomsten

Ook voor zakelijke bijeenkomsten kunt u bij Brasserie de Boerderij terecht. Er is ruimte voor een vergaderlocatie, een training of workshop. Uiteraard wordt u bij Brasserie de Boerderij in Arnhem voorzien van eten en drinken. Het is ook een ideale plek voor een ontspannen personeelsuitje. Bovendien is het zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar.

Zakelijke lunch of diner bij Brasserie de Boerderij
Catering Brasserie de Boerderij

Park Sonsbeek | Drinken in Arnhem

Als u uit de omgeving van Arnhem komt is de kans groot dat u Park Sonsbeek kent. Het is dé hotspot in Arnhem. Wij zijn er dan ook erg trots op dat Brasserie de Boerderij grenst aan Park Sonsbeek. Het park is voornamelijk aangelegd met oude beukenbomen. Daarnaast bevat het park een grote verscheidenheid aan bomen en planten. Ook zijn er veel rivieren, fonteinen en twee watervallen. Met andere woorden, een prachtige omgeving voor een mooie wandeling of om iets te drinken in Arnhem.

Onze barman maakt een heerlijke cocktail voor als u wat wilt drinken in arnhem

Neem contact op

Voor reserveringen op dezelfde dag of vragen/verzoeken kunt u contact met ons opnemen via telefoon 026 – 44 24 396 of e-mail info@brasseriedeboerderij.nl.