Eetgelegenheid Arnhem: Brasserie de Boerderij

Zoekt u een sfeervolle eetgelegenheid Arnhem? Dan bent u bij Brasserie de Boerderij van harte welkom. Ons restaurant bevindt zich midden in het prachtige Sonsbeekpark. Omringd door schitterende natuur en rijk aan diverse flora en fauna, is Brasserie de Boerderij de perfecte locatie voor een geslaagde lunch of diner.

We beschikken over meerdere ruimtes met ieder zijn eigen atmosfeer. Zo kunt u vanuit de serre door de vele ramen heerlijk genieten van de omgeving. Liever rust en ontspanning? Zak lekker weg in de relaxbanken in de lounge. Bij lekker weer kunt u genieten van de buitenlucht op ons terras.

Heerlijke gerechten bij Brasserie De Boerderij en Villa Velperweg tijdens de kerst

Lunch

Al onze lunchgerechten worden bereid met dagverse producten. Zo kunnen we u voorzien van een heerlijk vers belegd broodje, van carpaccio of uitsmijter tot een lekkere biefstuk. Iedere dag kun je worden verrast door onze soep van de dag. Verder serveren wij ook heerlijke salades. Liever wat zoetigheid? Geniet van een taartjes samen met een bolletje ijs van de Ijsboerderij uit Hummelo.

Diner

De dinerkaart bestaat uit diverse voorgerechten: van kreeftensalade tot bijvoorbeeld huisgerookte zalm of oesters. Ook bij het diner kunt u kiezen voor de soep van dag. Als hoofdgerecht serveren wij heerlijke gerechten zoals zalmforel, zeetong, ossenhaas en eendenborst. Vegetarisch? In onze keuken bereiden wij ook lekkere vegetarische gerechten. Houdt u van verrassingen? Kies dan voor ons verrassingsmenu. Net als bij de lunch worden alle gerechten bereid met dagverse producten. Na het diner kunt u nog nagenieten met een verfrissend toetje. Laat u verrassen met een seizoensdessert, of droom weg met onze chocoladedroom.

heerlijke lunch

Menukaart

Zoekt u een geschikte eetgelegenheid in Arnhem en omgeving? Naast ons lunch- en diner menu’s hebben wij ook een drankenkaart vol met variatie en verzorgen wij high teas. Benieuwd naar ons volledige menu? Neem een kijkje op onze kaart.