Gezond uit eten Arnhem

Bent u op zoek naar een restaurant waar u gezond uit eten kunt in Arnhem? Dan bent u bij Brasserie de Boerderij aan het juiste adres. Op onze kaart staan heerlijke lunch- en diner mogelijkheden die ook nog eens gezond zijn. Met voor ieder wat wils op het menu.

Brasserie de Boerderij is gevestigd in Park Sonsbeek, waar u kunt genieten van een ontspannen sfeer door de prachtige natuur. Rondom Brasserie de Boerderij is het landschap dan ook prachtig. Wil je na een gezonde maaltijd nog de stad in? Dat kan! Brasserie de Boerderij ligt op korte afstand van het centrum van Arnhem. Het team heet u van harte welkom, of u nu alleen, met vrienden of met familie komt.

Gezond uit eten in Arnhem: lunch

Bij Brasserie de Boerderij kunt u genieten van de meest verrukkelijke lunchgerechten. Denk bijvoorbeeld aan ons vloerbrood met allerlei beleg, dat met niets te vergelijken is. Wilt u weten welke andere verrukkelijke lunch mogelijkheden wij hebben? Vergeet dan niet onze website te bezoeken.

lekker stukje zwaardvis van brasserie de boerderij

Af en toe gezond uit eten in Arnhem moet kunnen

Het merendeel van de mensen houdt van lekker dineren. Het kan daarbij wel een uitdaging zijn als u aan het diëten bent of zich aan een bepaalde lijn moet houden. U kunt daarentegen prima af en toe uit eten gaan als u een gezonde eetroutine volgt. In feite, hier zijn 3 goede redenen om toch te gaan!

  1. U hoeft niet te koken, de afwas te doen of boodschappen te doen, waardoor u zich kunt ontspannen.
  2. U kunt ideeën opdoen voor verrukkelijke, gezonde gerechten die u vervolgens thuis kunt maken.
  3. U kunt een stukje quality time doorbrengen met je sociale kring. Dat is erg leuk!
inrichting van brasserie de boerderij anno 2024

Gezond uit eten in Arnhem: dineren

Brasserie de Boerderij serveert ook een verrukkelijk diner! Begin de avond bijvoorbeeld met een heerlijke carpaccio. Daarna kunt u zich storten op één van onze hoofdgerechten. Denk aan een heerlijke vis of een runderentrecote. Verder kunt u ook kiezen voor een verrukkelijke salade met brood. Benieuwd naar andere gerechten? Neem vooral een kijkje op ons menu. Hier hebben we de gehele menukaart van Brasserie de Boerderij weergegeven.

Eten Sonsbeek bij Brasserie de Boerderij kerstmenu 2022

Reserveren bij Brasserie de Boerderij

Wilt u gezellig en lekker eten bij Brasserie de Boerderij? Dan kunt u een plaatsje reserveren in ons gezellige restaurant. Via onze website kunt u reserveren. Ook kunt u ons bellen op 026 – 44 24 396 voor reserveringen of vragen/verzoeken op dezelfde dag, uiteraard kan dit ook via info@brasseriedeboerderij.nl. Zien wij u binnenkort bij Brasserie de Boerderij om te genieten van onze gezonde gerechten?