High tea Oosterbeek

Bent u op zoek naar een heerlijke high tea in de buurt van Oosterbeek, dan is Brasserie de Boerderij de juiste bestemming voor u. U kunt hier niet alleen genieten van de high tea, maar ook van het uitzicht op Park Sonsbeek. Reserveer snel via de widget rechtsonder.

High tea in de buurt van Oosterbeek

In Arnhem wordt een echte Engelse high tea georganiseerd. Daarbij kijkt u uit op de vijver van Park Sonsbeek! Bij Brasserie De Boerderij kunt u in een informele setting genieten van een high tea en deze is heerlijk uitgebreid. Onze high tea bestaat uit zoete hapjes, hartige broodjes, soep en diverse soorten thee. Is het voor Moederdag of gewoon voor vrienden? Bij Brasserie De Boerderij verrassen wij u graag met een verrukkelijke high tea!

De meest bijzondere locatie

Wij verzorgen een high tea in een unieke omgeving waar u met familie, vrienden of vriendinnen kunt genieten. Met Park Sonsbeek als tuin is Brasserie de Boerderij specifiek gelegen in een omgeving omgeven door prachtige natuur. Zo kijkt u uit op de prachtige parkvijver van Park Sonsbeek. Dankzij het prachtige uitzicht en de rust en sfeer van het park kunt u in alle rust genieten van een tafel vol lekkernijen. Bovendien bieden wij onze bezoekers de nodige service. Onze gratis parkeergelegenheid is daar een voorbeeld van.

uiteten in park Sonsbeek

Details van de High Tea bij Oosterbeek

Onze high tea is al verkrijgbaar voor €32,50 per persoon voor groepen vanaf 2 personen. Wanneer komt u? Onze high tea service is namelijk beschikbaar van maandag t/m vrijdag en zondag. Daarnaast nemen wij alleen afspraken aan.

Heeft u een speciaal evenement op komst? Neem dan contact met ons op. Ons team staat voor u klaar met advies en informatie. U kunt ons telefonisch bereiken op 026 – 44 24 396 of u kunt mailen naar info@brasseriedeboerderij.nl.