High tea Velp

Bent u op zoek naar een heerlijke high tea in Velp? Dan is Brasserie de Boerderij de ideale bestemming voor u. Hier kunt u niet alleen genieten van een smakelijke high tea, maar ook van het schitterende uitzicht op Park Sonsbeek. Zorg ervoor dat u snel uw plekje reserveert via de widget rechtsonder.

High tea in Arnhem, nabij velp

In Arnhem, nabij Velp kunt u genieten van een authentieke Engelse high tea met een prachtig uitzicht op de betoverende vijver van Park Sonsbeek! Bij Brasserie De Boerderij nodigen we u uit om in een ontspannen sfeer te genieten van een uitgebreide high tea, boordevol heerlijke lekkernijen. Onze high tea biedt een scala aan zoete hapjes, hartige broodjes, smakelijke soep en een variëteit aan theeën. Of het nu voor Moederdag is of gewoon een gezellig samenzijn met vrienden, bij Brasserie De Boerderij staan we klaar om u te verwennen met een verrukkelijke high tea!

Buitengewoon sfeervol

Bij ons ervaart u een high tea in een buitengewoon sfeervolle omgeving, waar u samen met uw familie, vrienden of vriendinnen kunt ontspannen. Brasserie de Boerderij is gelegen te midden van prachtige natuur, met Park Sonsbeek als schitterende achtergrond. Vanaf onze locatie heeft u een weids uitzicht op de betoverende parkvijver van Park Sonsbeek. Dit adembenemende panorama en de serene ambiance van het park creëren de perfecte setting om in alle rust te genieten van een overvloedige tafel vol heerlijkheden. Bovendien zetten we ons volledig in om onze gasten de beste service te bieden, zoals blijkt uit onze kosteloze parkeermogelijkheid.

uiteten in park Sonsbeek

Arrangement High Tea in Arnhem, nabij Velp

Voor groepen vanaf 2 personen kunt u al genieten van onze heerlijke high tea, vanaf €32,50 per persoon. We verwelkomen u graag op een dag naar keuze, aangezien onze high tea-service beschikbaar is van maandag tot en met vrijdag, en ook op zondag. Houd er rekening mee dat we uitsluitend op afspraak werken.

Bent u binnenkort van plan een speciale gelegenheid te vieren? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons toegewijde team staat klaar om u te adviseren en van informatie te voorzien. U kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer 026 – 44 24 396, of u kunt een e-mail sturen naar info@brasseriedeboerderij.nl.