Kerstdiner Arnhem

Moeiteloos genieten van een kerstdiner in Arnhem? Wilt u dit jaar alle stress, de drukte, en moeilijke recepten aan een ander overlaten? Reserveer dan nu bij Brasserie de Boerderij voor uw kerstdiner in Arnhem! Aan het eind van het jaar maken wij ons kerstmenu weer bekend.

Christmas village, kerstdiner arnhem

Kindermenu

Benieuwd of u tijdens uw heerlijke kerstdiner kinderen mee kan nemen? Jazeker! We begrijpen dat de kleintjes niet altijd zitten te wachten op een tournedos met eendenlever of een coquille. Daarom bieden wij voor 39,50 een kindermenu aan. Laat bij uw reservering weten dat u hier gebruik van wil maken.

Christmas village, kerstdiner arnhem, kerstmenu

Wandelen kerstdiner Arnhem

Vele gezinnen maken na hun diner graag een gezamenlijke wandeling. Ook daarvoor bent u bij Brasserie de Boerderij aan het juiste adres! De brasserie ligt in Sonsbeek Park, een prachtige plek om wandelingen te maken. Het park staat dan ook op deze lijst met wandelroutes in Arnhem. Sonsbeek staat bekend om zijn grootte, en achter onze brasserie loopt het over in park Zypendaal. Eindeloze mogelijkheden om natuur te zien na uw kerstdiner in Arnhem. 

kerstdiner arnhem, kerstboom, kerstmenu 2023, restaurants open met kerst

1e en 2e kerstdag een kerstdiner in Arnhem

Kerst kan een drukke tijd zijn. Wellicht heeft u op 1e kerstdag plannen met uw familie, en heeft u behoefte om op 2e kerstdag rustig te dineren. Ook dan kunt u terecht bij Brasserie de Boerderij, want wij bieden een diner op beide kerstdagen aan. Onze locatie is makkelijk te bereiken met de auto, te voet of fietsend. 

Kaarsjes, kerstdiner arnhem, restaurants open met kerst

Kerstdiner Arnhem: ons menu

Tijdens ons kerstdiner in Arnhem staan er maar liefst 5 gangen op het menu, met een optionele zesde gang! We gaan van een heerlijke amuse langs verschillende luxe gerechten. Denk bijvoorbeeld aan een voorgerecht met Kingfish, een hoofdgerecht met buikspek, en nog veel meer. Uiteraard is er een bijpassend wijnarrangement voor de wijnliefhebber. Voor het gehele kerstmenu moet u nog even geduld hebben. Richting het einde van het jaar maken wij deze bekend op onze website en social media!