Ontspannen lunchen buiten het centrum van Arnhem

Wilt u ontspannen lunchen in Arnhem buiten het drukke centrum? Of bent u op zoek naar een restaurant om te dineren in een groene omgeving? Dan bent u bij Brasserie De Boerderij aan het juiste adres. Wij zijn de perfecte tussenstop tijdens een wandel- of fietstocht, maar ook voor een uitgebreide lunch of diner. Lekker eten en een warme sfeer gaan bij ons hand in hand. Proef bij elke hap die u neemt de smaaksensatie van verse ingrediënten. Wij verrassen u gegarandeerd, keer op keer!

Menu

Voor de heerlijkste gerechten kunt u terecht bij Brasserie De Boerderij. Wij bieden een divers aantal gerechten aan op onze menukaart. Benieuwd welke lunchgerechten wij serveren? Neem dan een kijkje op onze menukaart.

Lunchen net buiten het centrum in het groene hart van Arnhem

Bij Brasserie De Boerderij serveren wij u heerlijke en authentieke gerechten uit onze Franse keuken. Zo willen wij onze gasten keer op keer blijven verrassen. Onze gerechten vol verrassende smaakcombinaties worden bereid met dagverse ingrediënten. Daarnaast gaan wij elke dag tot het uiterste om een uniek gerecht voor u te creëren. Om variatie te bieden wisselt onze menukaart maandelijks. Op deze manier kunt u ten allen tijden iets nieuws ontdekken. Ook onze wijnkaart wordt hierin meegenomen. Wij stemmen alle wijnen namelijk af op onze gerechten. Op deze manier willen wij uw ervaring onvergetelijk maken.

Zakelijke lunch of diner bij Brasserie de Boerderij

Contact

Wilt u gezellig een middag of avondje komen eten bij het leukste restaurant van Arnhem? Via onze website is het heel eenvoudig om uw reservering te plaatsen. Uiteraard kunt u vooraf aangeven waar wij rekening mee moeten houden.

Wilt u met een groep langskomen? Voor groepen vanaf 30 personen bieden wij buffet- en diner arrangementen aan. Zo kunnen jullie samen genieten van een onvergetelijke avond en doen wij de rest.

Voor reserveringen op dezelfde dag of bij onduidelijkheden kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

T: 026-44 24 396
E-mail: info@brasseriedeboerderij.nl