FEESTLOCATIE IN ARNHEM

Binnenkort een feestje te vieren? Maak kennis met Brasserie De Boerderij, de ideale feestlocatie in Arnhem! Brasserie De Boerderij bevindt zich namelijk op een unieke en bijzondere locatie: midden in het prachtige Sonsbeekpark. We beschikken over meerdere zalen en ruimtes, waardoor we voor allerlei soorten feesten en partijen altijd een geschikte feestlocatie weten te realiseren.

feestlocatie in Arnhem brasserie de boerderij in park sonsbeek

Feestlocatie huren

Brasserie De Boerderij kent de sfeervolle Vijverzaal welke zich uitstekend leent voor bedrijfsfeesten, recepties of jubilea voor relatief kleine gezelschappen. Maar ook in de Lounge kunnen we uw gasten ontvangen en met een bezoek aan ons restaurant maakt u uw receptie of bruiloftsfeest natuurlijk helemaal compleet.

We beschikken daarnaast over onder andere een inspirerende serre welke zich ook uitstekend leent voor trainingen, workshops en vergaderingen en een terras met een prachtig uitzicht waar u kunt genieten van een heerlijke lunches, lekkere cocktails en een verkwikkend kopje koffie. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos. Neem contact met ons op en laat u verrassen!

Overnachten

Bent u voornemens tot in de late uurtjes door te feesten op onze feestlocatie in Arnhem? Geen probleem! Wij onderhouden goed contact met diverse B&B’s en hotels in de buurt. Zowel op loopafstand als gunstig gelegen logementen waarvandaan u de omgeving van Arnhem gemakkelijk kunt verkennen.

 

Feesten & Partijen

Onze feestlocatie in Arnhem is erg veelzijdig. We zijn daarmee in staat u diverse opties te bieden waarmee we gegarandeerd een geschikte oplossing bieden. Of het nu gaat om het vieren van een jubileum met collega’s, uw verjaardag of het vieren van de liefde met een bijzondere trouwerij aan het water.

Brasserie De Boerderij is gevestigd aan de Parkweg 2 in het Sonsbeekpark en ligt op slechts enkele minuten lopen van Arnhem Centraal. Het biedt eveneens voldoende parkeergelegenheid voor gasten die met de auto komen. Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig voor een spetterend feest op een geweldige feestlocatie in Arnhem!