Trouwen in de natuur: Brasserie De Boerderij in Park Sonsbeek

Jullie zijn klaar voor de volgende stap in jullie relatie, namelijk trouwen. Nu moet er van alles gepland en geregeld worden voor de grote dag. Natuurlijk de kleding, maar ook de gastenlijst, de catering en ook niet geheel onbelangrijk: de locatie. De locatie bepaald voor een groot gedeelte de sfeer tijdens de bruiloft. Zijn jullie nature lovers en nog op zoek naar die ene perfecte locatie in de natuur voor jullie droombruiloft in Arnhem? Op onze prachtige locatie in Park Sonsbeek beleef je een romantische bruiloft midden in de natuur. Brasserie De Boerderij helpt jullie graag van A tot Z om jullie dag perfect te maken.

Jullie droombruiloft tussen de bomen

Een ceremonie tussen de bomen op een romantisch vlot in de parkvijver, een prachtige natuurlijke setting, zonnestralen die stiekem door de bomen glippen en je geliefde die al op je staat te wachten bij het altaar. Dat is trouwen in de natuur bij Brasserie De Boerderij, klinkt romantisch toch? Aan ieder detail wordt gedacht om jullie grote dag onvergetelijk te maken. Van de bloemen en de lichtjes die beginnen te branden als het donker wordt tot de hapjes en de drankjes die perfect aansluiten op jullie wensen.

Trouwen in Park Sonsbeek

Jullie bruiloft in Park Sonsbeek biedt vele mogelijkheden. Bij Brasserie De Boerderij bepalen jullie zelf hoe jullie droombruiloft eruit komt te zien, wij regelen de rest. Denk bijvoorbeeld aan de officiële ceremonie met een BABS, een uitgebreid diner of zomerse BBQ met als hoogtepunt het aansnijden van de taart en de feestavond. Onze ervaren medewerkers zorgen er samen voor dat al jullie wensen worden vervuld en het een memorabele dag wordt.

win je droombruiloft in park sonsbeek

Brasserie De Boerderij als trouwlocatie

Met onze prachtige locatie in Park Sonsbeek, bij de parkvijver en tussen de bomen, is Brasserie De Boerderij één van de mooiste trouwlocaties in Arnhem. Wij adviseren en ondersteunen jullie graag bij het organiseren van jullie droombruiloft. Op onze locatie kunnen wij ook grotere groepen ontvangen voor jullie grote dag. Immers is het weer in Nederland nooit zeker, dus mocht het weer tijdens jullie bruiloft tegen zitten is ook onze prachtige serre met uitzicht op de parkvijver geschikt als trouwlocatie. Daarnaast zijn de cateringmogelijkheden eindeloos en is er voldoende parkeergelegenheid voor alle gasten. Brasserie De Boerderij heeft alles in huis om jullie dag onvergetelijk te maken.

Laat je inspireren voor jullie bruiloft in de natuur

De mogelijkheden bespreken van onze trouwlocatie?

Willen jullie meer weten over onze schitterende trouwlocatie in Arnhem? Of over de mogelijkheden van trouwen in de natuur bij Brasserie De Boerderij? Neem vrijblijvend contact met ons op, laat jullie inspireren door onderstaande bruiloften of kom eens langs en ervaar de magie van Park Sonsbeek zelf.

  Uw naam *

  Uw e-mail *

  Uw telefoonnummer *

  Gewenste datum

  Tijdstip afspraak *

  Aantal daggasten

  Uw wensen / opmerkingen

  *verplicht