Restaurant in Arnhem en omgeving: Brasserie de Boerderij

Zoekt u een sfeervol restaurant in Arnhem en omgeving? Dan heten wij u van harte welkom bij Brasserie de Boerderij, gelegen in het prachtige Sonsbeekpark. Geniet van onze verfijnde menukaart in combinatie met de omringende natuur. Onze gerechten zijn geschikt voor het hele gezin en worden bereid met dagverse producten. Van ons kunt u een hoogwaardige smaaksensatie op tafel verwachten. Bekijk de foto’s voor een sfeerimpressie

Brasserie de boerderij

Luxe diner? We hebben een uitgebreid assortiment met voorgerechten, waaronder een heerlijke kreeftensalade met Pata Negra, of pastrami van ribeye. Voor het hoofdgerecht kunt u kiezen uit bijvoorbeeld onze zalmforel uit de oven, zeetong gebakken in roomboter of dagverse vis. Wordt u graag verrast? Ga voor het verrassingsmenu en proef wat onze chef te bieden heeft.

Lunch & diner

Tijdens de lunch serveren we verschillende luxe broodjes en frisse salades. Ook kunt u genieten van onze afwisselende soep van de dag. Of proef één van onze zoetigheden, zoals een lekker appeltaartje, chocoladetaartje of cheesecake in de stijl à la Brasserie de Boerderij.

lunch bij brasserie de boerderij
cupcake voorbeelden

High tea

Heeft u wel eens een échte Engelse high tea ervaren? Bij Brasserie de Boerderij kunt u sfeervol genieten van een heerlijk en uitgebreide high tea. Proef verschillende hartig belegde broodjes, zoete hapjes, verschillende soorten thee en een lekkere warme soep. Geniet bovendien van het uitzicht op de vijver van het prachtige Sonsbeekpark. Ons high tea arrangement is te reserveren vanaf 2 personen.

Privé en zakelijk

Zoekt u een sfeervolle locatie voor uw feest, trouwerij of (zakelijke) bijeenkomst? Ons restaurant in Arnhem en omgeving biedt u verschillende mogelijkheden. Binnen ons restaurant vindt u verschillende zalen, elk met een eigen sfeer en inrichting. Wij denken graag met u mee over de organisatie van uw feest of bijeenkomst.

U kunt direct via de website reserveren. Voor vragen kunt u ons bellen op 026 44 24 396 of gebruik maken van ons contactformulier.