High tea bij Brasserie De Boerderij

Een echte Engelse high tea in Arnhem. En dat met uitzicht op de vijver van Park Sonsbeek! Bij Brasserie De Boerderij geniet je in ontspannen sferen van een heerlijke en uitgebreide high tea. Onze high tea bestaat uit een combinatie van hartig belegde broodjes, een soepje, zoete hapjes en verschillende soorten thee. Voor Moederdag of gewoon met vriendinnen? Wij verrassen jullie graag met een heerlijke high tea bij Brasserie De Boerderij!

Heeft u een allergie of dieetwensen? Meld het ons!

 

High tea op een bijzondere locatie

Bij ons geniet je samen met familie, vrienden of vriendinnen van een high tea op een bijzondere locatie. Brasserie de Boerderij is namelijk gelegen in een omgeving vol prachtige natuur met als tuin Park Sonsbeek. Zo kijkt u uit op de prachtige parkvijver van Sonsbeekpark. Door het fantastische uitzicht en de rust en ambiance van het park kunt u in alle rust genieten van een tafel vol lekkers. Daarnaast bieden wij onze gasten de gewenste service aan. Zo bieden wij onder andere onze gratis parkeergelegenheid aan.

Heb je genoten van de high tea? Dan is het mogelijk om nog een heerlijke wandeling te maken door Park Sonsbeek. Maar je kan ook gaan shoppen in Arnhem Centrum. Er zijn genoeg mogelijkheden. Dit alles maakt Brasserie de Boerderij een bijzonder plekje voor een Engelse high tea in Arnhem.

 

High tea arrangement in Park Sonsbeek

Vanaf 2 personen kun je al voor €32,50 p.p. genieten van onze high tea. Kom jij binnenkort langs? Van maandag t/m vrijdag en zondag kan je genieten van ons high tea arrangement. Wij werken uitsluitend op reservering .

Heb jij een speciale gelegenheid? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te adviseren en te informeren. Bel 026 – 44 24 396 of maak gebruik van ons contactformulier.

high tea in arnhem bij Brasserie de boerderijKom uw high tea afhalen voor thuis
high tea in arnhem

Een tafel reserveren bij Brasserie De Boerderij?