Restaurant maandag open

Niet elk restaurant is op maandag open. Wilt u desondanks wel uit eten op maandag? Dan is Brasserie de Boerderij de ideale locatie voor u. Hier bent u elke dag van de week, dus ook op maandag, welkom voor de lekkerste gerechten. Nieuwsgierig geworden, lees dan vooral verder of reserveer alvast een plekje in ons restaurant.

Een restaurant dat op maandag open is, met een uitgebreide menukaart

Voor de lekkerste gerechten, diners of hapjes en drankjes kan u terecht bij Brasserie de Boerderij. Op de uitgebreide menukaart kunt u kiezen uit diverse vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Zo is er altijd voor ieder wat wils dankzij het enorme aanbod. Het kwaliteitsniveau van de keuken is bij ons cruciaal. De gerechten zijn op elk moment van de dag van hoge kwaliteit, of het nu gaat om een lunch, brunch of diner. Ook bieden wij een verscheidenheid aan wijnen die uitstekend bij uw maaltijd passen. Kortom, ontspan en wij zorgen voor de rest.

Eten Sonsbeek bij Brasserie de Boerderij kerstmenu 2022

Een tafel reserveren

Bij ons kunt u elke dag van de week aanschuiven voor een gerecht in ons restaurant, dat geopend is van maandag tot en met zondag. Wilt u zeker zijn van een tafel, dan kunt u het beste online een tafel reserveren. Ook voor een privé feest, bedrijfsfeest of bruiloft kunt u bij ons terecht. Voor meer informatie of om te reserveren kunt u ons bellen op 026 – 44 24 396 of mailen naar info@brasseriedeboerderij.nl. Wilt u het nog makkelijker maken? Dan kunt u ook gewoon het reserveringsformulier invullen. Indien dit gelukt is, zien wij u graag binnenkort bij Brasserie de Boerderij!

uiteten in park Sonsbeek

Uitstekende bediening van een restaurant dat op maandag open is

Of u nu komt borrelen, lunchen of dineren, onze crew in de keuken maakt met enthousiasme de lekkerste gerechten voor u klaar. U kunt er daarbij op rekenen dat ons personeel u vriendelijke service en goede resultaten biedt. Naast de maandag is ons restaurant ook geopend op dinsdag tot en met zondag. Zo kunt u elke dag van de week langskomen voor een verrukkelijke lunch of diner. Weten wanneer wij geopend zijn? Klik hier voor meer informatie.

locatie brasserie de boerderij in park sonsbeek