Romantisch uit eten Arnhem

Op zoek naar een restaurant om romantisch uit eten te gaan in Arnhem? Dan bent u bij Brasserie de Boerderij aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor een romantische avond met heerlijke gerechten. Wilt u uw geliefde verrassen met een heerlijk diner of heeft u een jubileum te vieren? Dan bent u uiteraard van harte welkom voor een speciaal diner voor twee!

Romantisch uit eten in Arnhem bij Brasserie de Boerderij

Een goede locatie om uw jubileum met uw partner te vieren? Ook dan kunt u bij Brasserie de Boerderij genieten van een diner voor twee bij kaarslicht. Ons restaurant in Arnhem is de ideale setting voor een liefdevol diner in een gastvrije omgeving. Onze koks creëren voor u verrukkelijke gerechten met de beste ingrediënten. Laat u verrassen door de gerechten op onze menukaart. Daarbij zal ons team u graag aanbevelingen doen voor wijnen en bieren die goed passen bij het gekozen gerecht. Uiteraard vindt u in ons uitgebreide assortiment te allen tijde de ideale borrel voor uw diner voor twee bij kaarslicht!

lekkere cremeux van tomaat met ijs van burrata. Lekker om te bestellen als je romantisch uiteten gaat in Arnhem bij Brasserie de Boerderij.

Ga romantisch uit eten in ons restaurant in Arnhem

Direct uw speciale diner voor twee inplannen? Reserveer dan meteen een tafel voordat het te laat is! Heeft u specifieke wensen, dieetbeperkingen of wilt u contact opnemen voor een reservering? Dan kan dat eenvoudig door te bellen naar 026 – 44 24 396 of een e-mail te sturen naar info@brasseriedeboerderij.nl. Desgewenst kunt u ook gemakkelijk online reserveren via de website. Is dit alles gelukt en lijkt het u leuk om langs te komen? Dan zorgen wij ervoor dat uw romantische diner in Arnhem er een wordt die u niet snel zult vergeten!

uiteten in park Sonsbeek

Een romantisch etentje voor 2 personen

De chef-koks in ons restaurant zijn experts in het creëren van de heerlijkste gerechten. Denk aan een luxe gerecht met een franse touch. Onze chef Tobias Haagsma is dan ook gespecialiseerd in de Franse keuken. Tijdens uw intieme diner voor twee kunt u er ook voor kiezen om maaltijden te delen. Nog zin in iets lekkers? Dan kunt u de avond afsluiten met een van onze verrukkelijke desserts. Wilt u meer weten over de menukaart? Klik dan hier om de gehele menukaart te bekijken.

locatie brasserie de boerderij in park sonsbeek