Eten in de buurt van het centrum van Arnhem

Bent u op zoek naar een plek om te eten in de buurt van het centrum van Arnhem? Dan is Brasserie de Boerderij de perfecte oplossing voor u. U kunt er lunchen en dineren. Bovendien grenst Brasserie de Boerderij aan het centrum van Arnhem en kunt u genieten van het prachtige Park Sonsbeek. Ideaal toch?

 

Lunchen bij Brasserie de Boerderij

Bij Brasserie de Boerderij kunt u uitgebreid lunchen. U kunt genieten van onze heerlijke broodjes, soepen of salades. Daarnaast kunt u zichzelf verrassen door te kiezen voor een lunchmenu. Daarbij kunt u kiezen uit een 2-gangen lunchmenu of 3-gangen lunchmenu. Eten bij Brasserie de Boerderij nabij het centrum van Arnhem is altijd een belevenis. Bovendien heeft u een prachtig uitzicht over Park Sonsbeek. Bij Brasserie de Boerderij is het optimaal genieten in ontspannen sferen.

Eten bij Brasserie de Boerderij nabij Arnhem centrum

Bij Brasserie de Boerderij kunt u heerlijk eten en het ligt ook nog eens vlakbij het centrum van Arnhem. De heerlijke gerechten die geserveerd worden zijn geïnspireerd op de Franse keuken. We hebben ook een wijnkaart die perfect in balans is met de gerechten. Ons personeel kunt u de perfecte bijpassende wijn adviseren. Bovendien hebben wij een maandelijks wisselende menukaart waardoor u altijd nieuwe culinaire gerechten kunt proeven.

Brasserie de Boerderij zakelijk feest

Contact

Voor vragen of verzoeken kunt u contact met ons opnemen. Dat kan door ons te mailen op info@brasseriedeboerderij.nl of door ons te bellen op tel:+310264424396.