Een personeelsuitje, midden in Park Sonsbeek

Als u een dagje ‘uit’ met uw collega’s wilt gaan plannen, is het altijd leuk om dit eens wat creatiever aan te pakken. Brasserie de Boerderij biedt een scala aan mogelijkheden op dit gebied. De natuurlijke omgeving biedt veel mogelijkheden voor een actief en creatief uitje.

Wij leggen u graag in de watten met een uitgebreide lunch of diner. Een keer iets anders? Geniet daarnaast ook van een barbecue, buffet met live cooking diner of chique walking dinner. Tevens is het mogelijk om de dag af te sluiten met een spetterend feest. De serre en het terras biedt de ruimte voor een feest met DJ en live muziek.

Direct reserveren of meer weten over de mogelijkheden voor uw evenement in Arnhem?

U kunt bij Brasserie de Boerderij terecht voor onder andere een heerlijk diner, de organisatie van uw evenement of een zakelijke bijeenkomst in Arnhem. Wij zijn van alle gemakken voorzien en denken graag met u mee over de organisatie hiervan. Wilt u komen lunchen of luxe dineren? Dan kunt u direct reserveren via de website. Voor andere vragen staan onze medewerkers voor u klaar om u te adviseren en informeren. Bel 026 – 44 24 396 of maak gebruik van ons contactformulier.