Een personeelsfeest organiseren in Arnhem?

Brasserie De Boerderij is al sinds jaar en dag een zeer populaire locatie voor een personeelsfeest in Arnhem. Wij zijn zowel per openbaar vervoer (bus en trein) als met de auto optimaal bereikbaar en beschikken over een privé parkeerterrein met voldoende capaciteit. We beschikken over meerdere ruimtes, die per stuk of in combinatie zijn af te huren. Neem bijvoorbeeld onze voorkamer. Het is een warme en sfeervolle plek en is perfect geschikt voor kleine groepen tot maximaal 12 personen. Bent u een wat grotere organisatie? Denk dan aan onze ruime serre en terras, waar u bij mooi weer tot wel 300 personen kunt uitnodigen!

Alles voor uzelf tijdens het personeelsfeest

Onze gehele ruimte is af te huren, ons personeel is u graag van dienst. Bij mooi weer maken wij ook gebruik van ons terras en de vlonders op de parkvijver. Wij snappen heel goed dat ieder personeelsfeest uniek is, en denken daarom graag met u mee. Vul daarom het formulier hieronder in, wij nemen graag contact met u op en gaan in gesprek hoe we een onvergetelijke dag kunnen organiseren.

serre brasserie de boerderij inrichting anno 2024

Direct reserveren of meer weten over de mogelijkheden?

U kunt bij Brasserie De Boerderij terecht voor onder andere een heerlijk diner, de organisatie van uw evenement of een zakelijke bijeenkomst. Wij zijn van alle gemakken voorzien en denken graag met u mee over de organisatie hiervan. Wilt u komen lunchen of luxe dineren? Dan kunt u direct reserveren via de website. Voor andere vragen staan onze medewerkers voor u klaar om u te adviseren en informeren. Bel 026 – 44 24 396 of maak gebruik van ons contactformulier.

  Uw naam *

  Naam bedrijf *

  Uw e-mail *

  Uw telefoonnummer *

  Gewenste datum

  Aantal gasten

  Uw wensen / opmerkingen

  *verplicht