Een personeelsfeest organiseren in Arnhem?

Brasserie De Boerderij is al sinds jaar en dag een zeer populaire locatie voor een personeelsfeest in Arnhem. Wij zijn zowel per openbaar vervoer (bus en trein) als met de auto optimaal bereikbaar en beschikken over een privé parkeerterrein met voldoende capaciteit. We beschikken over meerdere ruimtes, die per stuk of in combinatie zijn af te huren. Neem bijvoorbeeld onze voorkamer. Het is een warme en sfeervolle plek en is perfect geschikt voor kleine groepen tot maximaal 12 personen.

Bent u een wat grotere organisatie? Denk dan aan onze ruime serre, waar u een personeelsfeest tot 125 personen kunt organiseren. Uiteraard nemen wij de organisatie van zowel de catering als het entertainment gedeelte op ons, daar zijn we immers steengoed in.

Alles voor uzelf? Dat is geen enkel probleem met een personeelsfeest

Het komt regelmatig voor dat een bedrijf ons restaurant exclusief afhuurt. Onze accommodatie en personeel staan dan de gehele avond ter beschikking om van uw personeelsfeest een onvergetelijke avond te maken. Het restaurant biedt een maximale capaciteit van 200 personen in een receptie opstelling en 120 in een diner opstelling. Bij mooi weer maken wij ook gebruik van ons terras en de vlonders op de parkvijver. Tevens is het mogelijk om de ruimtes te combineren tot een totale capaciteit van 300 personen.

Brasserie De Boerderij beschikt over professionele verlichting met geluidsapparatuur en heeft een groot netwerk zodat een passende DJ, zanger(es) of andere entertainment act zo geboekt is. Wij snappen heel goed dat ieder personeelsfeest uniek is, en denken daarom graag met u mee over de organisatie hiervan. Er is van alles mogelijk en wij zien het als een uitdaging om dit zo goed mogelijk voor u te organiseren.

Brasserie de Boerderij zakelijk feest

Direct reserveren of meer weten over de mogelijkheden?

U kunt bij Brasserie De Boerderij terecht voor onder andere een heerlijk diner, de organisatie van uw evenement of een zakelijke bijeenkomst. Wij zijn van alle gemakken voorzien en denken graag met u mee over de organisatie hiervan. Wilt u komen lunchen of luxe dineren? Dan kunt u direct reserveren via de website. Voor andere vragen staan onze medewerkers voor u klaar om u te adviseren en informeren. Bel 026 – 44 24 396 of maak gebruik van ons contactformulier.

  Uw naam *

  Naam bedrijf *

  Uw e-mail *

  Uw telefoonnummer *

  Gewenste datum

  Aantal gasten

  Uw wensen / opmerkingen

  *verplicht