Vergaderen in Arnhem

Net buiten het centrum van Arnhem en midden in de natuur vindt u Brasserie De Boerderij. Al jarenlang wordt dit door veel van onze zakelijke klanten gekenmerkt als dé plek om in alle rust bijeen te komen om te vergaderen, een workshop of training te volgen. Uit onderzoek is gebleken dat een informatieve bijeenkomst effectiever is als deze buiten uw eigen werkomgeving plaatsvindt. De gasten worden niet afgeleid door hun vertrouwde werkomgeving, maar worden geïnspireerd door de prachtige natuur die zich rondom Brasserie De Boerderij bevindt.
Tijdens een bijeenkomst zorgen wij voor een compleet verzorgde dag. Indien u dit wenselijk vindt verzorgen wij een heerlijke lunch, borrel en/of diner. Voor een vergadering zijn de gebruikelijke voorzieningen als beamer, projectiescherm, flipover en WiFi aanwezig. Met onze ervaring, professionaliteit en gastvrijheid is uw bijeenkomst altijd goed verzorgd.

 

Tijdens het vergaderen heerlijk genieten van de natuur

Niets is zo verfrissend als een heerlijke wandeling tijdens of na een vergadering. Park Sonsbeek biedt hiervoor de perfecte mogelijkheid. Ons restaurant is centraal gelegen in het park en u stapt direct van het terras de natuur in. Op deze wijze kunt u bijvoorbeeld een ‘walking meeting’ organiseren, waarbij u tijdens een ontspannen wandeling het grootste gedeelte van de geplande vergadering doorspreekt. Veel van onze zakelijke klanten maken gebruik van deze techniek en laten weten dit een erg prettige manier van werken te vinden. Wellicht is dit dus ook een mogelijkheid voor uw organisatie. Via onderstaande knop kunt u uw vergaderarrangement zelf samenstellen.

Wat kunt u van ons verwachten?

Vergaderruimten
Bij Brasserie De Boerderij heeft u keuze uit drie vergaderruimten:

 • Serre: licht & inspirerend
 • Voorkamer: warm & sfeervol
 • Separé: sfeervol & chic

Business lunch en diner
Een op maat verzorgde lunch waarbij dagelijks een afwisselend menu met lichte gerechten word samengesteld.

 • 2 gangenlunch
 • 3 gangenlunch

U kunt tot 10 personen a la carte dineren Maar u kunt ook kiezen voor ons mooie Businessmenu.

 • 3 gangen
 • 4 gangen

Lunchbuffet
Tijdens het vergaderen kunt u ook genieten van ons heerlijke lunch buffet.

 • Soep van de maand
 • Diverse luxe belegde broodjes
 • Van Dobben kroketten op een zacht bolletje
 • Kan melk
 • Glas jus d’orange
Evenement in Arnhem
Plek voor evenement borrel of diner
Brasserie de Boerderij reserveren
Brasserie de Boerderij
Eten Sonsbeek bij Brasserie de Boerderij kerstmenu 2022
Cocktailbar Brasserie de Boerderij

Direct reserveren of meer weten over de mogelijkheden voor vergaderen?

U kunt bij Brasserie de Boerderij terecht voor onder andere een heerlijk diner, de organisatie van uw evenement of een zakelijke bijeenkomst. Wij zijn van alle gemakken voorzien en denken graag met u mee over de organisatie hiervan. Wilt u komen lunchen of luxe dineren? Dan kunt u direct reserveren via de website. Voor andere vragen staan onze medewerkers voor u klaar om u te adviseren en informeren. Bel 026 – 44 24 396 of maak gebruik van ons contactformulier.

  Uw naam *

  Uw bedrijf *

  Uw e-mail *

  Uw telefoonnummer *

  Gewenste datum

  Aantal daggasten

  Uw wensen / opmerkingen

  *verplicht