Summer Vibes in Park Sonsbeek

Brasserie De Boerderij brengt diverse leuke zomerse activiteiten naar Park Sonsbeek! Het zomerse spektakel Summer Vibes in het Arnhemse stadspark zorgt voor enige afkoeling en gezellige activiteiten voor jong en oud. Uiteraard houden we hier rekening met de richtlijnen van het RIVM.

Vier de zomer bij de Boerderij

Elke zaterdag en zondag is het feest bij Brasserie De Boerderij. Zo zingt Anne van Londen elke zaterdag tussen 17.00 en 20.00 uur de sterren van de hemel. Iedere zondag kun je van 14.00 tot 17.00 genieten van de tunes van DJ Lourens. Naast deze muzikale activiteiten brengen wij in augustus nog andere leuke activiteiten!

Het Summer Vibes programma

Zondag 22 augustus – First Dates
Brasserie De Boerderij speelt graag voor Cupido. We brengen graag mensen bij elkaar, zeker als het gaat om potentiële liefdes! Durf jij het aan om op een blind date te gaan? Onze match makers houden wel van een mooie uitdaging. Dus meld je aan voor een blind date bij Brasserie De Boerderij en wie weet vinden wij je nieuwe liefde!
Je kunt je aanmelden via onderstaande knop. Met deze vragenlijst kunnen onze matchmakers aan het werk en wie weet vinden wij jouw one and only!
Ontvangst met bubbels, een viergangen-diner en jouw ware liefde voor maar 37,50!

Aanmelden voor First Dates

Zondag 30 augustus – Springkussenfestival
Een groot springkussenfeest bij Brasserie De Boerderij! Een paradijs voor kinderen en voor het kind in ons. Het springparadijs is dus ook voor de volwassen kinderen die een sprongetje willen wagen. Een leuke samenkomst voor jong en oud en daar horen natuurlijk ook lekkere hapjes bij. Reserveer een tafeltje en kom met het hele gezin genieten van het springkussenfestival!

Reserveer een plekje

Dineren of afhalen bij Brasserie De Boerderij

Naast Summer Vibes in Park Sonsbeek kan er elke dag worden genoten van de heerlijke gerechten van onze koks. Liever iets afhalen? Ook dat kan! Zo is het mogelijk om een high tea, borrelbox en 4 gangen diner afhalen bij Brasserie De Boerderij. Heerlijk voor thuis en voor in Park Sonsbeek!
Brasserie De Boerderij is elke dag geopend voor jong en oud. Reserveer direct een plekje of bel 026 – 44 24 396. Tot snel!

summer vibes park sonsbeek