Terras in Arnhem bij de Korenmarkt

Op zoek naar een terras op loopafstand van de Korenmarkt in Arnhem? Dan bent u bij Brasserie de Boerderij aan het juiste adres! Het restaurant is gevestigd aan het prachtige Park Sonsbeek. Dit wordt door velen gezien als het mooiste stadspark van Nederland.

Het terras van Brasserie de Boerderij ligt op een steenworp afstand van de Korenmarkt in Arnhem. Hier kunt u genieten van een heerlijke lunch terwijl u wandelt of fietst in de prachtige omgeving van Arnhem. Bovendien heeft u een adembenemend uitzicht of heel Park Sonsbeek. Vanwege al deze factoren kiezen veel Arnhemmers voor Brasserie de Boerderij.

cremeux van tomaat en ijs van burrata van

Geschiedenis van Park Sonsbeek

Omdat we supertrots zijn dat Park Sonsbeek eigenlijk onze tuin is, vertellen we graag de geschiedenis ervan. Oorspronkelijk was het stadspark een landgoed, dat toen al de naam Sonsbeek droeg. Het huidige park vertoont nog elementen van de Engelse landschapsstijl. De baron die het landgoed in 1821 kocht, wilde dat zo. Een aspect dat de romantiek van dit Engelse ontwerp benadrukt zijn de hoogteverschillen die je overal in Park Sonsbeek aantreft.

Brasserie de Boerderij het terras in Arnhem bij de korenmarkt

Wilt u even weg van de drukte van de binnenstad? Bent u op zoek naar een terras in de buurt? Met uitzicht op natuur? Kom dan naar ons terras! Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een zakelijke bijeenkomst of het organiseren van uw evenement. Wij denken graag met u mee en voorzien u van alle gemakken. Klik hier om te reserveren.

uiteten in park Sonsbeek

Eten van hoge kwaliteit met de allerbeste wijnen

Wij vinden de kwaliteit van het eten erg belangrijk. Of het nu gaat om een lunch, brunch of diner: op elk moment van de dag proeft u bij ons eten van hoge kwaliteit. Daarnaast hebben we verschillende soorten wijnen die perfect bij uw gerecht passen. U hoeft alleen maar te genieten en wij doen de rest.

locatie brasserie de boerderij in park sonsbeek