Uiteten Arnhem bij Brasserie De Boerderij

Wilt u uiteten bij een luxe restaurant in Arnhem? Dan heten wij u graag welkom bij Brasserie De Boerderij. Bij ons kunt u genieten van een verfijnde menukaart in combinatie met een prachtige locatie. Wij zijn uitgerust met een groot lunch- en dinerassortiment voor het gehele gezin. Bovendien worden onze gerechten bereid met dagverse producten die onze chef-koks zelf uitkiezen, alleen het beste komt op tafel.

Tijdens de lunch serveren we verschillende belegde broodjes, smaakvolle soepen en frisse salades. De dinerkaart bestaat uit diverse voorgerechten. Hierbij kunt u denken aan tartaar, oesters, gebakken ganzenlever en overige culinaire specialiteiten. Als hoofdgerecht kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een mals stuk vlees, zeetong of een zalige zalmforel uit de oven. Of laat u verrassen door onze chef-koks met het ‘verrassingsmenu’. Zit u nog niet helemaal vol? Wij hebben zoete en verfrissende desserts speciaal voor u. De chef-koks pakken graag uit met het toetje. Chocoladedroom met sinaasappel tot een taartje van Framboos.

Menukaart

Uiteten Arnhem en omgeving? Voor de complete menukaarten kunt u hier klikken. Naast een uitgebreid lunch- en diner assortiment hebben wij ook een gevarieerde wijnkaart. Door de maandelijkse wisselende drankenkaart, doet u steeds weer nieuwe ontdekkingen.

Uiteten in Arnhem bij Brasserie de Boerderij

Uiteten in Restaurant Brasserie de Boerderij in Arnhem

Heeft u voor, tijdens of na een heerlijke wandeling zin in een heerlijke lunch in het prachtige Sonsbeek Park? Schuif dan aan bij Brasserie De Boerderij. Geniet van een prachtig uitzicht over de parkvijver van Park Sonsbeek. Ons restaurant is geopend van maandag tot en met vrijdag vanaf 11.00 uur.

Uiteten in Restaurant Brasserie de Boerderij in Arnhem

Wij serveren heerlijke nononsense gerechten met een Franse inslag & eigenzinnige twist. Welke culinaire verrassingen heeft chefkok Tobias Haagsma deze maand voor u in petto? Reserveren kan telefonisch of online.

Uiteten in Restaurant Brasserie de Boerderij in Arnhem

Genieten van een echte Engelse high tea, terwijl u geniet van het uitzicht op de vijver van Park Sonsbeek. Er is in Arnhem geen mooiere plek voor een high tea dan bij Brasserie De Boerderij.

Onze high tea