3 gangen menu in Arnhem

Geniet bij Brasserie De Boerderij van een high cuisine 3 gangen menu in de omgeving van Arnhem. Gelegen in het groene hart van park Sonsbeek geniet u bij ons in een warme omgeving van de heerlijkste culinaire gerechten en dranken. Proef bij elke hap die u neemt de smaaksensatie van dagverse ingrediënten.

Menukaart

Ervaar de Franse keuken bij Brasserie De Boerderij op zijn best. Bij ons kunt u genieten van een spectaculair 3 tot 5 gangen menu in Arnhem. Wij zijn pas tevreden wanneer u dit ook bent. Door onze gerechten te serveren in een sfeervolle ambiance willen wij de ideale setting creëren voor uw avond uit. Benieuwd welke gerechten wij serveren? Neem een kijkje op onze menukaart.

Onze wijnkaart

Bij Brasserie De Boerderij passen wij maandelijks onze menukaart aan, zodat u keer op keer culinair verrast kunt worden. Ook onze wijnkaart wordt iedere maand bijgewerkt. Wij zorgen er namelijk voor dat onze wijnen optimaal in balans zijn gebracht met onze gerechten. Hierdoor kunt u bij ieder gerecht genieten van een passende wijn.

Gezond uit eten Arnhem bij Brasserie de Boerderij

Geniet van ons 3 gangen menu in Arnhem

Net buiten het centrum van Arnhem kunt u bij Brasserie De Boerderij á la carte dineren. Of u Brasserie De Boerderij nu bezoekt met uw familie, vrienden of geliefde, wij zullen er alles aan doen om uw avond tot een succes te brengen. Wij garanderen u culinaire verwennerij in een warme sfeer voor jong en oud.

Wilt u een avond culinair komen genieten bij ons? Via onze website kunt u gemakkelijk een reservering maken. Ook over parkeergelegenheden hoeft u zich geen zorgen te maken. Er zijn genoeg plekken beschikbaar om uw auto te parkeren.

Ps. Voor reserveringen voor dezelfde dag of bij aanvragen/vragen kunt u contact met ons opnemen per telefoon of e-mail.

T: 026-44 24 396
E-mail: info@brasseriedeboerderij.nl