Een overheerlijk 4 gangen diner

Op zoek naar een restaurant waar u kunt genieten van een heerlijk 4 gangen diner? Zoek dan niet verder. Bij Brasserie De Boerderij bent u aan het juiste adres. Ons restaurant is gelegen in Park Sonsbeek. Hierdoor kunt u niet alleen genieten van onze gerechten, maar ook van de prachtige omgeving. Wij serveren dagelijks de beste gerechten, bereid met de beste dagverse producten van uitstekende kwaliteit.

Bekijk onze menukaart

Wij bieden u een uitgebreide menukaart, waar u verschillende keuzes heeft tussen vlees, vis en vega gerechten. Deze menukaart verandert maandelijks. Op deze manier blijven wij onze gasten steeds weer verbazen en kunnen zij culinaire ontdekkingen blijven doen. Bijpassend maken wij maandelijks een wijnkaart. Op deze wijnkaart vindt u de beste wijnen, die zorgen voor de optimale smaaksensatie tijdens uw 4 gangen diner. Moet u nog terug naar huis rijden? Dan laten wij u graag kennis maken met ons BOB-arrangement.

Wilt u binnenkort komen genieten van ons 4 gangen diner? Bekijk dan onze menukaart.

Franse keuken als basis

Bij Brasserie De Boerderij bereiden wij dagelijks de beste gerechten voor u, met de Franse keuken als basis. Onze chef-kok staat elke dag dat we geopend zijn voor u klaar. In de keuken brengen we gerechten samen met een verfijnde smaak en een uitstekende stijl.

Net als onze heerlijke gerechten, is ook de locatie om van te genieten. Ons restaurant is gelegen in Park Sonsbeek. Genieten van de natuur en heerlijk eten komen bij ons samen. In de zomer kunt u ook terecht op ons terras, waar u uitkijkt over de vijver.

Kwaliteit eten Brasserie de Boerderij

Komt u binnenkort bij ons langs?

Wilt u binnenkort langskomen in ons restaurant en genieten van een heerlijk 4 gangen diner? Dan bent u uiteraard van harte welkom. Reserveer direct via de widget onderaan de pagina. Heeft u andere vragen of wilt u samen kijken naar de verschillende mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.